Microsoft Flight Simulator 1000 TL

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Denizci
Oyunu 300 TL gibi bir fiyata almıştım zamanında. Bakayım dedim güncel fiyatına, 1000 TL olmuş. Şaşırdım görünce. Benim sistemle tam performans alamasam da gene güzel oynatıyor ama alışamadım tabii, orası aynı konu hala. Siz bu fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gerek yok o kadar vermeye. 29.90 a gamepass al oyna.

Kış indirimlerinde yanlış indirimden dolayı 70TL düşmüştü bende direkt satın almıştım uzun zaman once zam geldi bu oyuna.

Fiyatına değmeyecek bir oyun. Zam şaşırtmadı.

Kış indirimlerinde yanlış indirimden dolayı 70TL düşmüştü bende direkt satın almıştım uzun zaman once zam geldi bu oyuna.
Ben gamepass ta toplamda 5-6 saat oynadım, kafam bi türlü basmadı. Çok zor geldi bana. İyikide almamıştım.

Oyun simülasyon olduğu için çok fazla kitleye hitap etmiyor. Bende denemiştim ve simülasyon oyunlarını bir türlü beceremediğim için bunu da becerememiştim fakat oyun gayet iyiydi.

Ben oyunu şahsen çok beğendim, evimi bile aynisini yapmışlar her şey gerçeği ile aynı ama 1000 TL çok ya en fazla 300 TL eder.

Bende indirimli GTA V'i 60 tl fiyatta görmüştüm 2 yıl önce. Şuan 579 tl. Görünce resmen içim acıdı. Ne olacak bu fiyatlar ??

Para etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…