Microsoft Flight Simulator 2020 ILS çıkmıyor İstanbul-Bursa

Lyk7a

Hectopat
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Ne yapmam lazım? İnternette bazı programlar varmış uçuş planı hazırlamak için bana çözemeyeceğim şekilde karışık geldi, oyuna yeni yeni başladım otomatik pilot kullanmayı öğrendim ama uçağı indirme, taksi yapma veya uçağı sıfırdan açmayı bilmiyorum ve benim için önemli olan şey ILS yok (IFR Alçak irtifa hava yolları seçili)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-05 163918.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-05 163918.png
    355 KB · Görüntüleme: 53
Yunuseli’nde ILS yok çünkü. LTBR’ya yani Yenişehir’e uçarsan orada ILS var.
Hocam sağolun ama 1 günde uçağı sıfırdan kurmayı simbiref kullanmayı taksi yapmayı her şeyi öğrendim artık gerek kalmadı ama yinede teşekkür ederim bu arada evet yeni şehirde ILS varmış.

Tebrik ederim hocam zor iş.
Teşekkür ederim hocam ama biliyorum fakat charts bilgilerine erişimim olmadığı için çoğu yerde zorlanıyorum sizin bildiğniz varmıdır? çok araştırdım ancak bulamadım 10 dolarda vermek istemiyorum açıkçası çünkü daha okullar açılmadığı için param yok.

Teşekkür ederim hocam ama biliyorum fakat charts bilgilerine erişimim olmadığı için çoğu yerde zorlanıyorum sizin bildiğniz varmıdır? çok araştırdım ancak bulamadım 10 dolarda vermek istemiyorum açıkçası çünkü daha okullar açılmadığı için param yok.
Kolay yolunu ben de bulamadım, google’da icao koduyla meydanların chartlarını bulabilirsiniz çoğunlukla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı