Microsoft Flight Simulator 2020 kaplama modu düzgün çalışmıyor

Motor texturelerini yükleyemiyor oyun. Ayrı bir yerde olabilir belki bu textureler. Üzerine modu atınca silinmiş olabilir. Bu durumda modu kaldırıp dosyaları kontrol ettirmek gerekiyor.

Motor texturelerini yükleyemiyor oyun. Ayrı bir yerde olabilir belki bu textureler. Üzerine modu atınca silinmiş olabilir. Bu durumda modu kaldırıp dosyaları kontrol ettirmek gerekiyor.

Direk WinRAR dosyasını atsam olur mu? WinRAR dosyasının içindekileri atıyordum ben.

Öyle olması lazım zaten. WinRAR'ı değil içindekileri atın. Zaten mod düzgün çalışıyor motor kısmı hariç. Sitede yazan yönergeleri uygulayın.
Edit: Mod sıkıntılı da olabilir bu arada. Motor kısmının kaplamaları eklenmemiş olabilir, ondan kaynaklanıyor olabilir bu sorun.

Ne yaparsam yapayım düzeltemedim başka mod arıyorum bulamadım Nexus mod da başka THY kaplamalı mod var mı?

Ne yaparsam yapayım düzeltemedim başka mod arıyorum bulamadım Nexus mod da başka THY kaplamalı mod var mı?

Bakmak lazım. Yoksa da, denemek için Lufthansa vs. daha yaygın uçak kaplama modlarını da deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…