Microsoft Flight Simulator 2020 yüklemesi devam etmiyor

ECicek

Kilopat
Game Pass PC ile dün gece indirmeye başladığım Microsoft Flight Simulator 2020 yaklaşık 1-1.5 saattir 50.12 GB'da takılı kaldı. Ne GB ilerliyor, ne de indirilen dosyanın %'si ilerliyor. Yardım edebilecek birisi var mı?

Düzenleme : Şimdi de 51.24GB da takılı kaldı

Son düzenleme:
Belki de indirilen dosyayı diske yazıyordur. HDD üzerine mi kurulum yapılıyor? Normalde 1,5 saat sürmez ama emin olamadım şimdi ben de.

Herkes bu sorunu yaşıyor hocam şuanda Sanırım oyunun boyutu ciddi büyük olduğu için internetiniz de yavaşsa çok bekletiyor

HDD üzerine mi kurulum yapılıyor?
Evet HDD üzerine kurulum yapıyorum SSD'de yer olmadığı için.

Hizmetler'den Windows Update'i durdur, sonra Store'dan yeniden indirmeye başla.
Store'dan yeniden indirmeye başlarsam bu sefer indirilen 50GB boşuna gidebilir o yüzden onu en son çare olarak deneyeceğim

İnternetim o kadar da yavaş sayılmaz en azından 1.3 MB/s ile indiriyorum
O zaman diske yazdığı için çok bekletiyordur. Merak etmeyin o halde.
Teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde indirebilirim.

Gece oyun çıkar çıkmaz indirmeye koydum ve bende de sabaha karşı aynı sıkıntı olmuş. 75GB indirmiş fakat kalan 15GB bir türlü ilerlemedi. Yarım saat falan bekledim sonuç çıkmayınca oyunu kapatıp tekrar açtım kaldığı yerden indirmeye devam etti. (SSD'ye yükledim)

Devam ettiğini öğrendiğim çok iyi oldu, eğer bilgisayarı yeniden başlatmam gerekirse rahat rahat yeniden başlatırım en azından.

Devam ettiğini öğrendiğim çok iyi oldu, eğer bilgisayarı yeniden başlatmam gerekirse rahat rahat yeniden başlatırım en azından.

Evet dediğim gibi sabah bu şekilde devam ettirebildim. Ben de indirme dosyalarını silip baştan başlar korkusuyla yarım saat bekledim fakat ilerlemeyince boşa bekleyeceğime tekrar 90GB'ı beklerim diyerek kapattım oyunu. Bilgisayarı yeniden başlatınca sıkıntı oluşur mu orasını bilemem ama sanmıyorum.

Bir de oyunu oynayacağın sistemin özellikleri nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…