Çözüldü Microsoft Flight Simulator 2020'de mod nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Microsoft Flight Simulator 2020'de mod nasıl kurulur? Kuracağım mod Airbus A320 THY deseni ve indirdimde ama nasıl kuracağımı bilmiyorum.

Çözüm
Ettim hocam community dosyasına atacağım doğru mu?

Şimdi bana attıgınız resimde ki packages yazan klasörü açın community orada bulabildiniz mi eğer bulduysanız indirdiğiniz skini oraya atacaksınız sonrasında oyuna geçip settings kısmını açıp devoloper mod kısmını off ise on yapıp modunuzu kullanacaksanız iyi uçuşlar dilerim kaptan bende bayılırım oyuna çözüldü ise çözüldü işaretlerseniz sevinirim.

Hangi uçağı kullanmaktan keyif alıyorsun ben airbusneo kullanıyorum genellikle.
Oyun Steam ise şu yolu izle çalıştır'a appdata yaz gir microsoftflightsimulator klasorunu bul aç community diye bir klasor olacak ıcınde AC onu modlarını oraya atacaksın.

Hocam bazı dosyalar gizli oluyor soyle acıpta dener misin soyluyorum hemen boş klasör açıp üste sağ tarafında görünüm diye bir seçenek var ona tıklayıp hemen altında gizli dosyaları göster diye bir seçenek var ona tıklayıp tekrar kontrol eder misin appdata klasorunu.

Ettim hocam community dosyasına atacağım doğru mu?

Şimdi bana attıgınız resimde ki packages yazan klasörü açın community orada bulabildiniz mi eğer bulduysanız indirdiğiniz skini oraya atacaksınız sonrasında oyuna geçip settings kısmını açıp devoloper mod kısmını off ise on yapıp modunuzu kullanacaksanız iyi uçuşlar dilerim kaptan bende bayılırım oyuna çözüldü ise çözüldü işaretlerseniz sevinirim.

Hangi uçağı kullanmaktan keyif alıyorsun ben airbusneo kullanıyorum genellikle.

Çözüm

Hocam developer modu nasıl kapatıyorduk meşgul ediyorum ama sizi şimdiden teşekkürler.

Boeing 747 kullanıyorum hocam ayrı bir zevk Boeing 747

Hocam developer modu nasıl kapatıyorduk meşgul ediyorum ama sizi şimdiden teşekkürler.

Boeing 747 kullanıyorum hocam ayrı bir zevk Boeing 747.

Aynı şekilde settings kısmına gelip oyundan developer mode on kısmını off yaparak kapatıyorsunuz ben onlara alışamadım ya Series S kontrollerı farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…