Microsoft Flight Simulator 2024 için joystick önerisi

Bugxibunny

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Microsoft Flight Simulator 2024 almayı düşünüyorum kariyer modu olsun uçakla helikopterle kargo taşıma kurtarma yapma vs olsun ilgimi çekiyor joystick almayı düşünüyorum ama kararsızım. Önerileriniz nelerdir? Tahmini bütçem 10 bin tabii ki 5'in altında olursa daha iyi olur ama önerilere açığım açıkçası amacım zevkli bir şekilde sorunsuz oynayabilmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Microsoft Flight Simulator 2024 almayı düşünüyorum kariyer modu olsun uçakla helikopterle kargo taşıma kurtarma yapma vs olsun ilgimi çekiyor joystick almayı düşünüyorum ama kararsızım. Önerileriniz nelerdir? Tahmini bütçem 10 bin tabii ki 5'in altında olursa daha iyi olur ama önerilere açığım açıkçası amacım zevkli bir şekilde sorunsuz oynayabilmek.

En üstteki çok öneriliyor hocam.

En üstteki çok öneriliyor hocam.

Dediğin set benim de aklımda aslında ama direk pedallı vs 8 bin bandına satılıyor Hepsiburada'da var ve vatan da var hangisinden alsam açıkçası kararsızım hem dcs hem de Flight SIM 2024 için düşünüyorum aynı zamanda herhalde helikopterde de kullanabilirim sanırım bunları.

Yukarıda ki setler dışında sadece bu yeterli olucakmıdır acaba ?

Son düzenleme:

Yukarıdaki setler dışında sadece bu yeterli olacak mıdır acaba?

Hocam en üst düzey hissiyatı yaşamak için yeterli olmaz. Ve gamepad sizi bazı kısımlarda zorlayabilir.

Hocam en üst düzey hissiyatı yaşamak için yeterli olmaz.

Hocam en üst düzey hissiyatı yaşamak için yeterli olmaz. Ve gamepad sizi bazı kısımlarda zorlayabilir.
En azından hevesimi almama yardımcı olur diye düşünüyorum açıkçası çünkü gerçekten de arasıdna 8 bin lira fark oynuyor neredeyse. İlerleyen zamanlarda da thrustmaster viper serisi almak var direk aklımda.

En azından hevesimi almama yardımcı olur diye düşünüyorum açıkçası çünkü gerçekten de arasıdna 8 bin lira fark oynuyor neredeyse. İlerleyen zamanlarda da Thrustmaster Viper serisi almak var direk aklımda.

Doğru hocam. Hevesinizi alırsınız devam etmek istemezseniz paranız da çöpe gitmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı