Microsoft Flight Simulator 24 vs Microsoft Flight Simulator 20

Microsoft Flight Simulator 24 mü daha iyi yoksa 20 mi?
Sisteminiz aşırı iyi değilse 20 alabilirsiniz hocam. Bende 4060 olmasına rağmen stabil çalıştıramaz 24`ü berbat optimizasyon var. Genel olarak geçerli ama 20 birazcık eskidiğinden sıkıntı çıkarmıyor günümüzde. Ben zamanında 20 oynamıştım kötü değildi.

24 daha kapsamlı lakin optimizasyon konusunda falan çok linç yemişti. Düzeltildiğine dair duyumlar falan almıştım ama bilemiyorum.

Yine de ekran kartınız güçlüyse 24 daha mantıklı olacaktır. Ha eğer fiyat farkı 2-3 katıysa 20'yi de alabilirsiniz her türlü iki oyunda güzeldir.

Sisteminiz aşırı iyi değilse 20 alabilirsiniz hocam. Bende 4060 olmasına rağmen stabil çalıştıramaz 24`ü berbat optimizasyon var. Genel olarak geçerli ama 20 birazcık eskidiğinden sıkıntı çıkarmıyor günümüzde. Ben zamanında 20 oynamıştım kötü değildi.
ozaman 20 alayım hocam

Hiç MSFS 24 oynamadım ama MSFS 20 hakkında fikir verebilirim.
2020 versiyonunda harita verileri pek güncel sayılmaz bu yüzden Google Maps üzerinden güncel verileri çekebileceğiniz modlar var. Bu sayede 2020'de eksik olan özellikleri ufak ufak kapatabiliyoruz modlar ile birlikte. Şu anda uçuş planımı hazırlayıp bütün istediğim boyamalar ile istediğim uçuşları gerçekleştiriyorum. Modlar ile inanılmaz oluyor üzerine bir de gamepad veya uçuş kolu kullanırsanız tadından yenmez.

Güncel veri meraklısı iseniz 24 ama her çıkan MSFS oyunu için her yıl dayanacak sisteminiz olduğunu düşünmüyorum o yüzden güncel verilere o kadar da meraklı değil iseniz ya da 2020 verileri sizi tatmin ediyorsa 20 alın. İkiz kule meraklısı iseniz çok daha eski sürümlere gidin.

Dikkat edin windowsunuzdan olmayın. :D

Güncel veri meraklısı iseniz 24 ama her çıkan MSFS oyunu için her yıl dayanacak sisteminiz olduğunu düşünmüyorum o yüzden güncel verilere o kadar da meraklı değil iseniz ya da 2020 verileri sizi tatmin ediyorsa 20 alın. İkiz kule meraklısı iseniz çok daha eski sürümlere gidin.

😃 Yok hocam Sadece Airbus Uçurmak İstiyorum. O İşlere Girmeyelim😃

Dosya Ekleri

• doit.jpg
    doit.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Geri
Yukarı