Yavuz Selim78828
Centipat
Microsoft Flight Simulator 24 mü daha iyi yoksa 20 mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz aşırı iyi değilse 20 alabilirsiniz hocam. Bende 4060 olmasına rağmen stabil çalıştıramaz 24`ü berbat optimizasyon var. Genel olarak geçerli ama 20 birazcık eskidiğinden sıkıntı çıkarmıyor günümüzde. Ben zamanında 20 oynamıştım kötü değildi.Microsoft Flight Simulator 24 mü daha iyi yoksa 20 mi?
ozaman 20 alayım hocamSisteminiz aşırı iyi değilse 20 alabilirsiniz hocam. Bende 4060 olmasına rağmen stabil çalıştıramaz 24`ü berbat optimizasyon var. Genel olarak geçerli ama 20 birazcık eskidiğinden sıkıntı çıkarmıyor günümüzde. Ben zamanında 20 oynamıştım kötü değildi.
Güncel veri meraklısı iseniz 24 ama her çıkan MSFS oyunu için her yıl dayanacak sisteminiz olduğunu düşünmüyorum o yüzden güncel verilere o kadar da meraklı değil iseniz ya da 2020 verileri sizi tatmin ediyorsa 20 alın. İkiz kule meraklısı iseniz çok daha eski sürümlere gidin.
Microsoft ban atmıyor yalan bilgi o çarpanlar var ve onlara ban filan gelmedi çarpanlar kendileri itiraf ediyor. Ama siz interneti ve recall'ı kapatmayın bile azcık kudursunlar ofiste.Dikkat edin windowsunuzdan olmayın.![]()
Güncel veri meraklısı iseniz 24 ama her çıkan MSFS oyunu için her yıl dayanacak sisteminiz olduğunu düşünmüyorum o yüzden güncel verilere o kadar da meraklı değil iseniz ya da 2020 verileri sizi tatmin ediyorsa 20 alın. İkiz kule meraklısı iseniz çok daha eski sürümlere gidin.
Boeing 767-200ER'de uçurabilirsinYok hocam Sadece Airbus Uçurmak İstiyorum. O İşlere Girmeyelim
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.