0xDxnger Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Merhaba, arkadaşım bana aile isteği gönderdi bende kabul ettim fakat Microsoft Flight Simulator indirince satın al ekranı çıkıyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Merhaba, arkadaşım bana aile isteği gönderdi bende kabul ettim fakat Microsoft Flight Simulator indirince satın al ekranı çıkıyor. Sebebi nedir?
0.0_lucas Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 367 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; i7 12700K RAM; Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ana Kart; ASUS B660M - E D4 3600MHz Ekran Kartı; RX6750XT 12GB Sıvı Soğutucu; MSI MAG CORELIQUID P360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Cinsiyet Erkek Meslek Meslek Lisesi Yazılım Öğrencisi 7 Haziran 2024 #2 Steam istemcinizi açın. Sol üstte yer alan “[B]Steam[/B]” yazısına tıklayın. Açılır listeden “Ayarlar” kısmını seçin. “[B]Aile[/B]” sekmesine ilerleyin. Özel bir isim girerek kendi ailenizi oluşturun. Kütüphane [B]paylaşımı[/B] yapmak istediğiniz hesapları davet edin. Steam Aileleri Rehberi: Yeni Sistemde Nasıl Oyun PaylaÅılır? Steam Aileleri ile ilgili bilmeniz gereken önemli detayları ve nasıl oyun paylaÅacaÄınızı bu rehberimizde sizlere anlattık. www.atarita.com Fakat uyarayım bazı oyunlar aile paylaşımı ile paylaşılamıyor sebebi ise Steam izin vermiyor.
Steam istemcinizi açın. Sol üstte yer alan “[B]Steam[/B]” yazısına tıklayın. Açılır listeden “Ayarlar” kısmını seçin. “[B]Aile[/B]” sekmesine ilerleyin. Özel bir isim girerek kendi ailenizi oluşturun. Kütüphane [B]paylaşımı[/B] yapmak istediğiniz hesapları davet edin. Steam Aileleri Rehberi: Yeni Sistemde Nasıl Oyun PaylaÅılır? Steam Aileleri ile ilgili bilmeniz gereken önemli detayları ve nasıl oyun paylaÅacaÄınızı bu rehberimizde sizlere anlattık. www.atarita.com Fakat uyarayım bazı oyunlar aile paylaşımı ile paylaşılamıyor sebebi ise Steam izin vermiyor.
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 667 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 0xDxnger dedi: Merhaba, arkadaşım bana aile isteği gönderdi bende kabul ettim fakat Microsoft Flight Simulator indirince satın al ekranı çıkıyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 2216008 Genişletmek için tıkla... Aile bölümüne gelip Steam ailenizi yönetin bölümüne tıklayın orada dahil olmayan oyunlarda bu varsa oynayamazsınız.
0xDxnger dedi: Merhaba, arkadaşım bana aile isteği gönderdi bende kabul ettim fakat Microsoft Flight Simulator indirince satın al ekranı çıkıyor. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 2216008 Genişletmek için tıkla... Aile bölümüne gelip Steam ailenizi yönetin bölümüne tıklayın orada dahil olmayan oyunlarda bu varsa oynayamazsınız.