Microsoft Flight Simulator doğru düzgün inmiyor

Apxron

Hectopat
Daha fazla  
Bugün saat sabah 12'de Microsoft Store'dan satın aldığım MSFS indirmeye başladım ancak şu an saat 23.00 anca 40 GB oldu. TurkNet 1000MBPS internet kullanıyorum. 50GB Valorant'ı 15 dakikada indirmişliğim var. Önceden hiç karşılaşmadığım bir durumda şu ki mesela 35GB oluyor sonra 27'ye düşüyor 40'a kadar gidip geri 35'e düşüp yine devam ediyor. Hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Bugün saat sabah 12'de Microsoft Store'dan satın aldığım MSFS indirmeye başladım ancak şu an saat 23.00 anca 40 GB oldu. TurkNet 1000MBPS internet kullanıyorum. 50GB Valorant'ı 15 dakikada indirmişliğim var. Önceden hiç karşılaşmadığım bir durumda şu ki mesela 35GB oluyor sonra 27'ye düşüyor 40'a kadar gidip geri 35'e düşüp yine devam ediyor. Hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
İndirmeyi hiç durdurdun mu ?

Evet 8GB indirdiğinde durumu farkettim beklemediğim bişeydi durdurdum bilgisayarı yeniden başlattım ve yaklaşık 1 saat boyunca indirmeyi başlatmadım gece indiririm diye ama sonra kararımı değiştirdim başlattım yine.
Microsoft Flight Simulator indirirken indirmeyi durdurunca tüm dengesi şaşıyor. 110GB indirip durdurduğum güncellemeyi tekrar başlattığımda oyun inmedi. O yüzden oyunu tamamen silip tekrar sıfırdan, durdurmadan, tek solukta indirmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı