Microsoft Flight Simulator "Dosya sistemi hatası"

SEFABRUZZI

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Microsoft Flight Simulator 1.4 GB yaptı ve çalıştıra basınca Microsoft Store paket bağımlılığı yükleyicisini yönetici olarak çalıştırma çıkıyor. Evet basıyorum ve şöyle oluyor.

Nasıl çözebilirim internette hiç böyle bir şey bulamadım.

Merhaba!
Microsoft Flight Simulator'da "dosya sistemi hatası" ile karşılaşıyorsanız, bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. oyunu yönetici olarak çalıştırın:
- Oyunu yönetici olarak çalıştırmak, dosya ve klasörlere erişim sorunlarını çözebilir.
- Uygulamanın simgesine sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

2. depolama alanını kontrol edin:
- Bilgisayarınızda yeterli boş depolama alanı olduğundan emin olun. Özellikle oyunun kurulu olduğu sürücüyü kontrol edin.

3. windows güncellemelerini kontrol edin:
- Güncel olmayan bir Windows sürümü, bazı oyunların düzgün çalışmamasına neden olabilir?
- "Ayarlar" > "güncelleme ve güvenlik" > "Windows Update" yolunu izleyerek güncellemeleri kontrol edin ve yükleyin.

4. disk denetimi yapın:
- Disk hatalarını kontrol etmek için "komut istemi"ni yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu yazın:
"
Chkdsk /f C:
"
- Bu komut, C: Sürücüsündeki hataları tarar ve onarır. Oyunun kurulu olduğu sürücüyü değiştirmeniz gerekebilir.

5. oyun dosyalarını doğrulayın:
- Oyun dosyalarının bozulmuş veya eksik olup olmadığını kontrol edin.
- Eğer oyunu Steam üzerinden oynuyorsanız, oyun kütüphanesinde Microsoft Flight Simulator'a sağ tıklayın, "özellikler"i seçin ve "yerel dosyalar" sekmesindeki "dosya bütünlüğünü doğrula" seçeneğini tıklayın.

6. antivirüs veya güvenlik yazılımını kontrol edin:
- Bazı antivirüs veya güvenlik yazılımları, oyun dosyalarını engelleyebilir. Geçici olarak bu yazılımları devre dışı bırakmayı veya oyun klasörünü istisna olarak eklemeyi deneyin.

7. yeniden kurulum:
- Tüm yukarıdaki adımlar başarısız olursa, oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Sorununuz devam ederse, daha fazla yardım almak için Microsoft Flight Simulator topluluk forumlarını veya destek ekibini ziyaret edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…