talhaforce Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Microsoft Flight Simulator 129 GB indirdim şimdi baktım 58 GB daha iniyor normal mi?
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #2 talhaforce dedi: Microsoft Flight Simulator 129 GB indirdim şimdi baktım 58 GB daha iniyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Gayet normal oyun da bayağı bayağı uçak kaldırıyorsun d Artı 0 Eksi
talhaforce dedi: Microsoft Flight Simulator 129 GB indirdim şimdi baktım 58 GB daha iniyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Gayet normal oyun da bayağı bayağı uçak kaldırıyorsun d
KS KS talhaforce Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 Musap5 dedi: Gayet normal oyun da bayağı bayağı uçak kaldırıyorsun d Genişletmek için tıkla... Hocam ben dün bunları yükledim ama yine iniyor anlamadim bu Microsoft'un işini. Artı 0 Eksi
Musap5 dedi: Gayet normal oyun da bayağı bayağı uçak kaldırıyorsun d Genişletmek için tıkla... Hocam ben dün bunları yükledim ama yine iniyor anlamadim bu Microsoft'un işini.