A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.845 Çözümler 125 Yer İzmir 27 Temmuz 2024 #1 Merhaba. MFS oynamak istiyorum ama çok zor mu, gamepad ile oynanır mı bilmiyorum. Elimde titreşim motorlu bir gamepad var. Zorlanmadan oynayabilir miyim?
Merhaba. MFS oynamak istiyorum ama çok zor mu, gamepad ile oynanır mı bilmiyorum. Elimde titreşim motorlu bir gamepad var. Zorlanmadan oynayabilir miyim?
7 784386 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 216 27 Temmuz 2024 #2 Oynarsınız. Xbox gamepad ile oynadım ben. Bağlayın sonra zaten menü içinde gamepadi oynattıktan sonra çalışır.
Oynarsınız. Xbox gamepad ile oynadım ben. Bağlayın sonra zaten menü içinde gamepadi oynattıktan sonra çalışır.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.278 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 Oynanır. Gamepad ile daha zevkli olur. Tabii bütçeniz varsa joystick çok daha zevkli olur uçak simulasyonlarında.
Oynanır. Gamepad ile daha zevkli olur. Tabii bütçeniz varsa joystick çok daha zevkli olur uçak simulasyonlarında.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.845 Çözümler 125 Yer İzmir 27 Temmuz 2024 #4 784386 dedi: Oynarsınız. Xbox gamepad ile oynadım ben. Bağlayın sonra zaten menü içinde gamepadi oynattıktan sonra çalışır. Genişletmek için tıkla... Max Caulfield dedi: Oynanır. Gamepad ile daha zevkli olur. Genişletmek için tıkla... Uçakları kontrol etmek çok zor mu? Daha öncesinde Extreme Landings oynuyordum ancak eminim ki MFS bundan kat kat detaylıdır.
784386 dedi: Oynarsınız. Xbox gamepad ile oynadım ben. Bağlayın sonra zaten menü içinde gamepadi oynattıktan sonra çalışır. Genişletmek için tıkla... Max Caulfield dedi: Oynanır. Gamepad ile daha zevkli olur. Genişletmek için tıkla... Uçakları kontrol etmek çok zor mu? Daha öncesinde Extreme Landings oynuyordum ancak eminim ki MFS bundan kat kat detaylıdır.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.278 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #5 A1peren dedi: Uçakları kontrol etmek çok zor mu? Daha öncesinde Extreme Landings oynuyordum ancak eminim ki MFS bundan kat kat detaylıdır. Genişletmek için tıkla... Extreme Landings çok daha basit bir oyun. Çok daha detaylı MFS. Ama bir süre sonra alışıyorsunuz.
A1peren dedi: Uçakları kontrol etmek çok zor mu? Daha öncesinde Extreme Landings oynuyordum ancak eminim ki MFS bundan kat kat detaylıdır. Genişletmek için tıkla... Extreme Landings çok daha basit bir oyun. Çok daha detaylı MFS. Ama bir süre sonra alışıyorsunuz.