M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Merhaba. Oyunda birden fazla sefer bitirdim ve tüm seferlerde oyun bana seferi bitirdiğimde hava aracı sistemlerini kapatın diyor. Bu hava aracı sistemlerinden kastığı nedir? Motoru kapatıyorum yine de öyle diyor. Bu seferde görev tamamlanmıyor.
Merhaba. Oyunda birden fazla sefer bitirdim ve tüm seferlerde oyun bana seferi bitirdiğimde hava aracı sistemlerini kapatın diyor. Bu hava aracı sistemlerinden kastığı nedir? Motoru kapatıyorum yine de öyle diyor. Bu seferde görev tamamlanmıyor.
ibrahimozcelik Kilopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #2 Batarya gücünü de kesmenizi yani uçağı cold and dark durumuna almanızı istediğini tahmin ediyorum.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 ibrahimozcelik dedi: Batarya gücünü de kesmenizi yani uçağı cold and Dark durumuna almanızı istediğini tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ona nasıl alabilirim?
ibrahimozcelik dedi: Batarya gücünü de kesmenizi yani uçağı cold and Dark durumuna almanızı istediğini tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ona nasıl alabilirim?