Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 28 Haziran 2023 #1 Malumunuz Steam yaz indirimleri yaklaşıyor. Microsoft Flight Simulator almayı düşünüyorum Steam'de, yaz indirimlerinde kaça düşer sizce? İlkbahar indiriminde 750 TL'ye düşmüştü.
Malumunuz Steam yaz indirimleri yaklaşıyor. Microsoft Flight Simulator almayı düşünüyorum Steam'de, yaz indirimlerinde kaça düşer sizce? İlkbahar indiriminde 750 TL'ye düşmüştü.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #2 Connor The Android dedi: Malumunuz Steam yaz indirimleri yaklaşıyor. Microsoft Flight Simulator almayı düşünüyorum Steam'de, yaz indirimlerinde kaça düşer sizce? İlkbahar indiriminde 750 TL'ye düşmüştü. Genişletmek için tıkla... Yine aynı fiyata düşer büyük ihtimalle.
Connor The Android dedi: Malumunuz Steam yaz indirimleri yaklaşıyor. Microsoft Flight Simulator almayı düşünüyorum Steam'de, yaz indirimlerinde kaça düşer sizce? İlkbahar indiriminde 750 TL'ye düşmüştü. Genişletmek için tıkla... Yine aynı fiyata düşer büyük ihtimalle.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 28 Haziran 2023 #3 Connor The Android dedi: Malumunuz Steam yaz indirimleri yaklaşıyor. Microsoft Flight Simulator almayı düşünüyorum Steam'de, yaz indirimlerinde kaça düşer sizce? İlkbahar indiriminde 750 TL'ye düşmüştü. Genişletmek için tıkla... İhtimal vermiyorum fakat %50 indirim beklentim var. Fakat gerçekçi olursak 750'ye düşmesini çok olası görüyorum.
Connor The Android dedi: Malumunuz Steam yaz indirimleri yaklaşıyor. Microsoft Flight Simulator almayı düşünüyorum Steam'de, yaz indirimlerinde kaça düşer sizce? İlkbahar indiriminde 750 TL'ye düşmüştü. Genişletmek için tıkla... İhtimal vermiyorum fakat %50 indirim beklentim var. Fakat gerçekçi olursak 750'ye düşmesini çok olası görüyorum.