Yasar Furkan Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #1 Microsoft Flight Simulator oynamak istiyorum fakat gerekli joystick vs'e sahip değilim. Kolla oynanır mı?
Microsoft Flight Simulator oynamak istiyorum fakat gerekli joystick vs'e sahip değilim. Kolla oynanır mı?
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #2 Kesinlikle.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 1 Aralık 2022 #3 Yasar Furkan dedi: Microsoft Flight Simulator oynamak istiyorum fakat gerekli joystick Vs'e sahip değilim. Kolla oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Xbox Controller ile oynadım o uçurma zevkini hissettim ama çok da aman amanlık his yok.
Yasar Furkan dedi: Microsoft Flight Simulator oynamak istiyorum fakat gerekli joystick Vs'e sahip değilim. Kolla oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Xbox Controller ile oynadım o uçurma zevkini hissettim ama çok da aman amanlık his yok.
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.044 1 Aralık 2022 #4 Kim Min Jae dedi: Xbox Controller ile oynadım o uçurma zevkini hissettim ama çok da aman amanlık his yok. Genişletmek için tıkla... Amaç etrafı izlemek zaten.
Kim Min Jae dedi: Xbox Controller ile oynadım o uçurma zevkini hissettim ama çok da aman amanlık his yok. Genişletmek için tıkla... Amaç etrafı izlemek zaten.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #5 Ucuza satılan kollardada o keyifi veriyor mu? Görseldeki gibi yani.