beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Şubat 2022 #1 Uçağı indiremiyorum oto pilotla uçağı indirebiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 4 Şubat 2022 #2 Oto pilot sonuna kadar götürebiliyor ama kendini oto pilottan çeke çeke alıştırın öyle daha zevkli.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 Evet indirebiliyorsunuz fakat ilk başta rotayı düzgün bir şekilde düzenlemeniz gerekiyor.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Şubat 2022 #4 Kaptan.S dedi: Evet indirebiliyorsunuz fakat ilk başta rotayı düzgün bir şekilde düzenlemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bir rehber var mı? Alm06 dedi: Oto pilot sonuna kadar götürebiliyor ama kendini oto pilottan çeke çeke alıştırın öyle daha zevkli. Genişletmek için tıkla... Aslında indirebiliyorum ama durduramıyorum uçağı frene basıyorum yavaşlamıyor motoru kapatıyorum yetmiyor 150-180 arası iniş yapsam da uçak durmuyor. Son düzenleme: 4 Şubat 2022
Kaptan.S dedi: Evet indirebiliyorsunuz fakat ilk başta rotayı düzgün bir şekilde düzenlemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bir rehber var mı? Alm06 dedi: Oto pilot sonuna kadar götürebiliyor ama kendini oto pilottan çeke çeke alıştırın öyle daha zevkli. Genişletmek için tıkla... Aslında indirebiliyorum ama durduramıyorum uçağı frene basıyorum yavaşlamıyor motoru kapatıyorum yetmiyor 150-180 arası iniş yapsam da uçak durmuyor.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #5 beyemirs dedi: Nasıl yapacağım onu bir rehber var mı? Aslında indirebiliyorum ama durduramıyorum uçağı frene basıyorum yavaşlamıyor motoru kapatıyorum yetmiyor 150-180 arası iniş yapsam da uçak durmuyor. Genişletmek için tıkla... YouTube'a Microsoft Flight Simulator autopilot landing yazarsanız videolar çıkıyor ayrıca 150-180 arası hızlı kaldığınız içindir inerken 120 kadar düşebilirsiniz ben o şekilde iniyordum.
beyemirs dedi: Nasıl yapacağım onu bir rehber var mı? Aslında indirebiliyorum ama durduramıyorum uçağı frene basıyorum yavaşlamıyor motoru kapatıyorum yetmiyor 150-180 arası iniş yapsam da uçak durmuyor. Genişletmek için tıkla... YouTube'a Microsoft Flight Simulator autopilot landing yazarsanız videolar çıkıyor ayrıca 150-180 arası hızlı kaldığınız içindir inerken 120 kadar düşebilirsiniz ben o şekilde iniyordum.