Ben Game Pass'den Flight Simulator aldım ama çok yavaş indiriyor, indirme hızım 1000 MB ve indirme hızım var ama sağda MB yazan yer indirme sırasında bir 2'ye düşüyor. Bir 100'e çıkıyor anlamadım.
Ben Game Pass'den Flight Simulator aldım ama çok yavaş indiriyor, indirme hızım 1000 MB ve indirme hızım var ama sağda MB yazan yer indirme sırasında bir 2'ye düşüyor. Bir 100'e çıkıyor anlamadım.
Benim gözlemim, indirmeleri paket paket yapıyor, her yeni pakete geçtiğinde hız düşüyor, o paketi indirene kadar yavaş yavaş hızlanıyor ne kadar hızlanabilirse. İnternetim 100Mbps. Örneğin 57/85'inci pakette 60Mbps'lere ulaşmışken 58/85'inci pakete geçince tekrar baştan başlıyor, 5Mbps'lerden yavaş yavaş yükseliyor, 40-45Mbps'lere geliyor, sonra bir sonraki pakete geçiyor ve aynı durum tekrar düşükten hızlanmaya başlıyor.