Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 11 Aralık 2022 #1 Merhaba, Microsoft Flight Simulator'u silecektim fakat silindi gösterdi ama depolamam açılmadı. Ne yapabilirim?
Merhaba, Microsoft Flight Simulator'u silecektim fakat silindi gösterdi ama depolamam açılmadı. Ne yapabilirim?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.232 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #2 Pluto_B dedi: Merhaba, Microsoft Flight Simulator'u silecektim fakat silindi gösterdi ama depolamam açılmadı. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulama dosyaları içinde Microsoft Flight SIM in dosyalarını bulup silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Pluto_B dedi: Merhaba, Microsoft Flight Simulator'u silecektim fakat silindi gösterdi ama depolamam açılmadı. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulama dosyaları içinde Microsoft Flight SIM in dosyalarını bulup silebilirsiniz.
KS KS Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 11 Aralık 2022 #3 Ulubatlı Souness dedi: Uygulama dosyaları içinde Microsoft Flight SIM in dosyalarını bulup silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım hocam. Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: Uygulama dosyaları içinde Microsoft Flight SIM in dosyalarını bulup silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım hocam.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 1 Çözümler 43 11 Aralık 2022 #4 Bir uygulama sileceğin zaman Revo unnistaller ile sil ardında çöp bırakmıyor. Pluto_B dedi: Maalesef bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı tekrar yükle Revo unnistallerden sil. Artı 0 Eksi
Bir uygulama sileceğin zaman Revo unnistaller ile sil ardında çöp bırakmıyor. Pluto_B dedi: Maalesef bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı tekrar yükle Revo unnistallerden sil.
KS KS Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 11 Aralık 2022 #5 KökTürk dedi: Bir uygulama sileceğin zaman Revo unnistaller ile sil ardında çöp bırakmıyor. Uygulamayı tekrar yükle Revo unnistallerden sil. Genişletmek için tıkla... Dostum şu an 150GB yerim yok ki nasıl indireyim. Artı 0 Eksi
KökTürk dedi: Bir uygulama sileceğin zaman Revo unnistaller ile sil ardında çöp bırakmıyor. Uygulamayı tekrar yükle Revo unnistallerden sil. Genişletmek için tıkla... Dostum şu an 150GB yerim yok ki nasıl indireyim.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 1 Çözümler 43 11 Aralık 2022 #6 Pluto_B dedi: Dostum şu an 150GB yerim yok ki nasıl indireyim. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben oyun olduğunu anlamadım sıradan uygulama sandım. Artı 0 Eksi
Pluto_B dedi: Dostum şu an 150GB yerim yok ki nasıl indireyim. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben oyun olduğunu anlamadım sıradan uygulama sandım.