Her ücretli uçağın böyle yardımcı araçları yok. FS-X oyununda standart uçaklar malesef yeterli değil. Kabin kontrolleri büyük uçaklarda çoğunda çalışmıyor. Standart halde kontroller %50 çalışıyorsa (Butonlar, ekran panelleri vs.), ücretli versiyonda bu %85-90 çalışıyor.
Oyunu dizüstü bilgisayar ile mi oynuyorsun? Normalde Shift+1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 'a kadar olan kombinasyonlar ekran panellerini açar. Klavyede sağ rakam tuşları da (NumLock kapalı halde) uçağın kanatçıklarını, gücünü, frenleri ve tekerlekleri kontrol eder.
Embraer 175&195 DLC paketi neden almalısın? Normal fiyatı (40$) yaklaşık 120TL, Steam versiyon fiyatı ise şuan indirimde 20 TL (Ben 7 ay önce indirimde aldım 17,55 TL). Arasındaki en büyük fark, Steam versiyonunda "WX Radar" yok. Youtube videolarına bir bak derim.
Diğer uçaklar bütçene yetiyorsa onlara da bakabilirsin. Ama çoğu profesyonelce yapılmış uçaklar değil. Bazı uçakların ücretsiz modelleri de var. Yani illaki para harcama. Ama paralı uçak alacaksan benim önerim Embraer (Feelthere), Boeing 737 - 777 (PMDG) gibi uçaklara para ver.