Dogansr Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Selamünaleyküm, ben MSFS'ye başladım, oyunda F16 sürmek istiyorum ama paralı, bunun ücretsiz bir şekilde nasıl alabilirim, bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
Selamünaleyküm, ben MSFS'ye başladım, oyunda F16 sürmek istiyorum ama paralı, bunun ücretsiz bir şekilde nasıl alabilirim, bir yolu var mı?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.658 Makaleler 21 Çözümler 97 23 Ağustos 2024 #2 O oyunda F16 kullanacağına DCS indir ücretsiz 2 hafta gerçek F16 kullan daha iyi.
Dogansr Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 FalconPolat dedi: O oyunda F16 kullanacağına DCS indir ücretsiz 2 hafta gerçek F16 kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dcs düşündüm hem 200 gb olması hemde 14 gün için 200gb indirmek saçma geldi bu 14 günün bugu varmı devam ediliyomu 14 gün sonra bilginiz varmı FalconPolat dedi: O oyunda F16 kullanacağına DCS indir ücretsiz 2 hafta gerçek F16 kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Msfsde ücretsiz f16 hakkında bilginiz yok değilmi Son düzenleme: 23 Ağustos 2024
FalconPolat dedi: O oyunda F16 kullanacağına DCS indir ücretsiz 2 hafta gerçek F16 kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dcs düşündüm hem 200 gb olması hemde 14 gün için 200gb indirmek saçma geldi bu 14 günün bugu varmı devam ediliyomu 14 gün sonra bilginiz varmı FalconPolat dedi: O oyunda F16 kullanacağına DCS indir ücretsiz 2 hafta gerçek F16 kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Msfsde ücretsiz f16 hakkında bilginiz yok değilmi
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.658 Makaleler 21 Çözümler 97 23 Ağustos 2024 #4 Bilmiyorum olsa da dandiktir. Sivil bir simde askeri uçak iyi olmaz zaten.
Dogansr Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #5 FalconPolat dedi: Bilmiyorum olsa da dandiktir. Sivil bir simde askeri uçak iyi olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Kanka sordum ama görmedin galiba peki dcs teki 14 günlük süreyi uzatmanın yolu bugu taktiği vs var mı?
FalconPolat dedi: Bilmiyorum olsa da dandiktir. Sivil bir simde askeri uçak iyi olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Kanka sordum ama görmedin galiba peki dcs teki 14 günlük süreyi uzatmanın yolu bugu taktiği vs var mı?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.658 Makaleler 21 Çözümler 97 24 Ağustos 2024 #6 Onu bilmiyorum bulaşmam da zaten hiç ban riski olabilir.
Dogansr Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #7 FalconPolat dedi: Onu bilmiyorum bulaşmam da zaten hiç ban riski olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlaıdm bilen bir arkadaşım vs var mı kanka ilgili olan varsa sorabilir misin dcs indirdim ama ne yapsam bilmiyorum.
FalconPolat dedi: Onu bilmiyorum bulaşmam da zaten hiç ban riski olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlaıdm bilen bir arkadaşım vs var mı kanka ilgili olan varsa sorabilir misin dcs indirdim ama ne yapsam bilmiyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.658 Makaleler 21 Çözümler 97 27 Ağustos 2024 #8 E-Shop www.digitalcombatsimulator.com Buradan F16'yı bul birkaç sayfa geride. Trial deyip Google authenticator indirip oradaki kodu girmen lazım. Çoklu hesaplardan korumak için böyle.
E-Shop www.digitalcombatsimulator.com Buradan F16'yı bul birkaç sayfa geride. Trial deyip Google authenticator indirip oradaki kodu girmen lazım. Çoklu hesaplardan korumak için böyle.
Dogansr Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #9 FalconPolat dedi: E-Shop www.digitalcombatsimulator.com Buradan F16'yı bul birkaç sayfa geride. Trial deyip Google authenticator indirip oradaki kodu girmen lazım. Çoklu hesaplardan korumak için böyle. Genişletmek için tıkla... Anladım kanka çoklu hesap sıkıntı yani FalconPolat dedi: E-Shop www.digitalcombatsimulator.com Buradan F16'yı bul birkaç sayfa geride. Trial deyip Google authenticator indirip oradaki kodu girmen lazım. Çoklu hesaplardan korumak için böyle. Genişletmek için tıkla... Kralsın
FalconPolat dedi: E-Shop www.digitalcombatsimulator.com Buradan F16'yı bul birkaç sayfa geride. Trial deyip Google authenticator indirip oradaki kodu girmen lazım. Çoklu hesaplardan korumak için böyle. Genişletmek için tıkla... Anladım kanka çoklu hesap sıkıntı yani FalconPolat dedi: E-Shop www.digitalcombatsimulator.com Buradan F16'yı bul birkaç sayfa geride. Trial deyip Google authenticator indirip oradaki kodu girmen lazım. Çoklu hesaplardan korumak için böyle. Genişletmek için tıkla... Kralsın