Microsoft Flight Simulator vs FC 25

Berkesududjjd

Centipat
Daha fazla  
Oyunlar bayağı indirimde ben de yeni oyun alacağım. Flight SIM bayağı indirimde 500 TL FC 25'te 1159 TL FC 24 var ama 25'te GS fb ve ocakta gelecek TS premium klupler arasında. Sizce ne almalıyım?

Oyunlar bayağı indirimde ben de yeni oyun alacağım. Flight SIM bayağı indirimde 500 TL FC 25'te 1159 TL FC 24 var ama 25'te GS fb ve ocakta gelecek TS premium klupler arasında. Sizce ne almalıyım?

Sırf gelecek diye FC 25 almak mantıksız gibi. Yamalarla halledilir, uçak sürmek ilginiz varsa onu alın.

Sırf gelecek diye FC 25 almak mantıksız gibi. Yamalarla halledilir, uçak sürmek ilginiz varsa onu alın.

Eklemeyi unutmuşum ama Xbox'tan oynuyorum.

Abi ikisi bambaşka bir mevzu ya 😀
Futbolldan nefret ederim, havacılığa bayılırım yapıştır MSFS'yi, uç gitsin.

Ama anladığım kadarıyla sen futbollu seviyorsun.
Ben olsam Flight SIM alırım.

Sanırım mcfs alacağım kendi evimin uzerinden uçmak istiyorum hem FC 24 var ilerleyen zamanda FC 25 alırım yeni bir deneyim olur bana.

Uçaklar ilgin varsa Microsoft Flight Simulator al(oyun bayağı detaylı neredeyse 20 dakika her uçuşta ön ayar yapıyorum uçağa bunu bilerek al)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı