TLPA Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.213 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #1 Oyun orijinal, Game Pass ile erişim sağlıyorum. Her yerden baktım Update gözükmüyor ama oyunu açınca böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Çözümü nedir acaba? Teşekkürler.
Oyun orijinal, Game Pass ile erişim sağlıyorum. Her yerden baktım Update gözükmüyor ama oyunu açınca böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Çözümü nedir acaba? Teşekkürler.
M mekmnm Zeptopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #2 Bilgisayarındaki Microsoft Store uygulamasını açıp oyunu bul ve güncelle. Artı 0 Eksi
KS KS TLPA Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.213 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #3 mekmnm dedi: Bilgisayarındaki Microsoft Store uygulamasını açıp oyunu bul ve güncelle. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yerde güncelleme gözükmüyor. Zaten oyunu yeni yükledim 3-5 gün falan olmuştur maksimum. Artı 0 Eksi
mekmnm dedi: Bilgisayarındaki Microsoft Store uygulamasını açıp oyunu bul ve güncelle. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yerde güncelleme gözükmüyor. Zaten oyunu yeni yükledim 3-5 gün falan olmuştur maksimum.
M mekmnm Zeptopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #4 Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS TLPA Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.213 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #5 mekmnm dedi: Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Son çare evet. Artı 0 Eksi