Kaplama/texture'lar eksik, yüklenmemiş olabilir - indiriliyorsa indirilmesini bekle, olmadı iade edebilirsin.Boeing 787-9 almıştım. Uçak böyle nasıl düzelir ya da iade iade edilir mi?
Eki Görüntüle 2269667
Eki Görüntüle 2269666
Kaplama/texture'lar eksik, yüklenmemiş olabilir - indiriliyorsa indirilmesini bekle, olmadı iade edebilirsin.
Aah iade demişim, kafam başka yerdeyken yazdım.Hocam olmadı nereden iade edebilirim.
Off mikroproblemlisoftgayes efendi ve maceraları, B787-10 olmadan 9 by 4Simmers'ın kaplamaları çalışmıyormuş.denedim fakat hala olmadı :/
Aah iade demişim, kafam başka yerdeyken yazdım.
Şu sitedeki basamakları yaparak düzeltebilmen gerek.
anladım hocam.Off mikroproblemlisoftgayes efendi ve maceraları, B787-10 olmadan 9 by 4Simmers'ın kaplamaları çalışmıyormuş.
Buradan satınalma durumu için iade v.b oluşturmak adına bakman gerekecek. Cidden sinir oldum içeride MSFS 98 CD'si duruyor bir yerlerde...
O dosyalar, kaplamaları sildiğinde her şeyi tekrar indirmeye çalışacak ama sende 9 var, 10 olmadan kaplama çalışmıyormuş işte, çok zekice şeyler bunlar, sonra neden uçağı kendi iki kulesine çarpsınlar ki.
anladımO dosyalar, kaplamaları sildiğinde her şeyi tekrar indirmeye çalışacak ama sende 9 var, 10 olmadan kaplama çalışmıyormuş işte, çok zekice şeyler bunlar, sonra neden uçağı kendi iki kulesine çarpsınlar ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.