Microsoft FTC davasını kazandı Activision satın alımına hak kazandı!

İnşallah Activision oyunları Soky'den kaldırılır da bir dertten kurtuluruz.

Komple bütün Activision Blizzard oyunları PS'den kaldırılsın. En başta şu Sekiro'yu bir kere silsinler PS kütüphanesinden. Daha da rüyasında görür Sony ancak Starfield'ları CoD'ları falan. Haydi güle güle sana Sony!

Son düzenleme:

Konsol satışları artık yavaşladığında acaba ne yapacaklar. Konsolların sonu geliyor artık. İlk başta soky özel oyun saçmalığına son verirse düşünebiliriz.

Boşunamı Xbox aliyoruz arkadaş GP için Xbox aliyoruz bunlar PS Plusada ekleriz diyor.
Diğer türlü Sony fanboyları ve Sony'nin direkt kendisi tekelcilikle suçluyordu Xbox'ı. Gerçi Sony'e bu teklif gitti ama Sony çirkef oynayacağız derken bu teklifleri kabul etmedi. Kabul olan anlaşmalar şunlar:
10 yıl boyunca Nintendo konsollarına(Nintendo Switch, çıkınca Nintendo Switch 2) Activision oyunları(Call of Duty başta olmak üzere) gelecek.
10 yıllık NVIDIA anlaşması yapıldı birde. Tüm Microsoft oyunları ve hatta Activision satın alınınca Call of Duty oyunların GeforceNOW'a eklenecek.
Sony'e ise 10 yıl boyunca Call of Duty Playstation'a da çıkacak dendi fakat bu direkt verilen bir söz müydü yoksa anlaşma teklifi miydi hatırlamıyorum. Teklif ise Sony bunu kabul etti mi onu direkt bilmiyorum.

Etmiştir tabii. İşlerine geliyor ne de olsa. Umarım teklif değildir.

Bu tarz ağır bir hareket yapılması tekel olmayacağız sözünden dönmelerine sebep olur ve bu gelecek satın alımları zorlaştırır. Yeni oyunları CoD hariç olacak şekilde Xbox'a özel yapabilirler fakat eski oyunları kütüphanelerden kaldırmazlar.

Ne bu CoD sevdası arkadaş ben Diablo için bekliyorum satın alımı.

Konsol satışları artık yavaşladığında acaba ne yapacaklar. Konsolların sonu geliyor artık. İlk başta soky özel oyun saçmalığına son verirse düşünebiliriz.
Son konsol devri zaten bu dönem. Bütün dünyada internet hızları iyileşti Sony belki zorlayarak 2028 de bir cihaz daha çıkarabilir işine geliyor nasıl olsa. İnternet hızı düşük olan ülkeler zaten fakir oldukları için konsol satışı ya çok az ya da hiç yok. Yani konsol alabilen ülkelerde zaten hızlar da çok yüksek.

Ne bu CoD sevdası arkadaş ben Diablo için bekliyorum satın alımı.
CoD serisi hayvan gibi para kazandırıyor hocam. Sony geçen yanlışıkla 2021 yılında Call of Duty'den kazandığı parayı açıkladı. Adamlar sadece 2021'de Call of Duty'den 1,5 milyar dolar kazanmış. Bu 7 tane Last of Us Part 2 yapabilecekleri anlamına geliyor. Last of Us Part 2'yi yapmak 220-230 milyon dolara mâl olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…