Kusura bakma geç yazıyorum,
Bu linkten girip gerekli bilgileri dolduruyorsun, otomatik olduğundan dolayı doğru cevapları verirsen anında hesabını geri alabiliyorsun, öteki türlü desteği beklemek zorundasın.
Ben beklemeye devam ediyorum maalesef süreç çok uzun sürüyor, rica etsem yeni mail adresini nasıl öğrendiğini anlatabilir misin?
Düzeltme;
Bu formu doldurmak anında hesabı geri vermiyormuş lakin önemli bir aşamaymış, yaklaşık 1 ay önce ilk destek formunu oluşturdum ve hesabın 3 gün içinde verileceği söylendi (gerekli belgeleri doğru bir şekilde doldurmuştum ve onaylanmıştı). Lakin 4 gün sonra geri gelmedi ve tekrar destek oluşturmuştum, yoğun olduğumuzdan dolayı süreç yavaş olabiliyor denildi ve özür dilenilip beklemem istenmişti, sonrasında ilk biletimden 2 hafta sonra yeniden bilet oluşturdum ve bu sefer gene ayrıntılı ve uzun şekilde destekle konuştum ve günün sonunda sürecin daha iyiye gittiğini ve süreç ile ilgili bilgilendirme amaçlı 1 gün içinde geri dönüş yapılacağı söylendi ve tabii ki yapılmadı. Süreçten 1 ay, son biletimden 2 hafta geçti ve bu sefer e-postanın yeni adresini bulmak istedim.
Follow the action plan to know what to do. Scroll down to read the sections mentioned in it! INTRODUCTION Whether you have a Microsoft account or you migrated from a Mojang account, you'll have to deal with Microsoft support as Mojang support cannot help you after migration. This guide is...
Böyle rehber buldum ve ilk günden beri kullanıyordum lakin e-postanın yeni adresini bilmediğim için hiçbir şey yapamıyordum (kılavuzdaki e-postanın yeni adresini bulma yöntemleri benim için geçerli olmamıştı). Kılavuzu yazan adama Discord üzerinden ulaştım ve çok yardımcı oldu. En son e-postanın yeni adresini şu şekilde adamın yardımı ile buldum:
login.live.com
Linkine gittim ve giriş yapma seçeneklerine tıkladım, PIN ile giriş yapma seçeneğini seçtim ve anında yeni e-posta adresi ekranda yazdı.
Adam yeni e-posta adresimi istedi ve verdim. Hesabımın kilitli olmadığını söyledi ve yeniden desteğe yazmamı söyledi. Yeni e-posta adresiyle desteğe gittim ve sunucu sorunlarından dolayı önceki talebim seviye 2 çalışanlara yükseltilemediği söylendi bu yüzden tekrar süreçleri tekrarladık. Bu sefer e-posta adresinin yeni adresini bildiğimden dolayı acsr formunu da (önceki mesajdaki link) doldurdum. Ayrıyeten destek de bana eğer ki 5 iş günü (1 hafta içinde) hesabı geri alınmadığında yeniden desteğe yazılması gerektiğini söyledi. Şu an gene zorunlu olarak beklemeye geçtim.