Microsoft hesabı çalındı

Aaalp

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft hesabım gece vakti çalındı. E-postalarda spam klasörüne düştüğü için fark etmedim.

Hesabın direkt olarak şifresi ve e-posta adresi değişti.

Şu an için bilgisayarda sözde "bulunamayan Microsoft" hesabım açık aynı şekilde o hesapla ilişkilendirilmiş Xbox hesabımda da sahip olduğum oyunları görebiliyorum.

Sizce bir sonuç alana kadar Xbox hesabı bağlı kalsın mı, yoksa ilişkili hesabı değiştirip satın aldığım oyunları koruyabilir miyim?

Microsoft'un destek formuna yazdım ancak bir iyi bir sonuç geleceğini sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle geçmiş olsun. İki faktörlü koruma açık değil miydi? Genelde random şekilde botlar hesaplara saldırıyorlar ve iki faktörlü koruma yoksa da bir şekilde ele geçiriyorlar. Arkadaşımın da hesabına defalarca girişimde bulunuldu ama bir sonuç alamadılar iki faktörlü korumayla birlikte şifresi de kırılması güç olduğundan. Ayrıca sistemlerinizde bir güvenlik açığı da olabilir virüs veya trojan gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…