Microsoft hesabı "geçici bir sorun oluştu" uyarısı veriyor

935614

Femtopat
Arkadaşlar merhaba Outlook hesabıma girdiğimde güvenlik kısmında oturum açma geçmişine basıyorum ve ekte belirttiğim hatayı alıyorum sayfa gelmiyor. Başka bu sorunu yaşayan veya önceden yaşayıp da çözmüş birisi var mı acaba? Veya Microsoft servisleri mi çöktü ne oldu anlamış değilim. Hesabımın herhangi bir tehlikede olduğunu da düşünmüyorum sizce sorun nedir? Ek olarak eski Hotmail hesabıma girdiğimde bu sayfaya erişebiliyorum sadece Outlook'umda oluyor bu uyarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da iki üç gündür "Too many request" hatası çıkıyor. Microsoft'ta genel bir sıkıntı var sanırım.

Bana da iki üç gündür "Too many request" hatası çıkıyor. Microsoft'ta genel bir sıkıntı var sanırım.
bu hatayı ben 1 2 aydır alıyorum aynısı yaşanıyor sürekli F5 yapıp öyle kodu istiyorum veya bir kere modemi resetlemek kısa süreli çözüyor ama bunu ilk defa yaşıyorum korkutmadı değil

bu hatayı ben 1 2 aydır alıyorum aynısı yaşanıyor sürekli F5 yapıp öyle kodu istiyorum veya bir kere modemi resetlemek kısa süreli çözüyor ama bunu ilk defa yaşıyorum korkutmadı değil
Benim yalan dolan bir mail adresi vardı bunda yaşadım durumu, dedim ki herhalde patladı sonunda fakat kendi standart kullandığım mailde de yaşayınca genel olduğunu düşündüm.
Fakat dediğin gibi gizli sekmeden falan açınca bazen girebiliyor.

peki ya bu bahsettiğim sorunu yaşıyor musunuz deneme şansınız var mı teyit etmek amaçlı

Geçmişimi görüntüledi şu an sorun yaşamadım. Geçmişi silip ya da gizli sekme özelliği ile bir dener misin? Belki tarayıcıda bir şeylere takılıyordur.
çerezleri temizleyip giriş yapıyorum her seferinde olmuyor farklı cihazdan denedim yine yok farklı ip ile denedim mobil veri ile yine yok ne olur olmaz steam hesabımı başka maile aktardım bile yarın çalışma saatleri içerisinde Microsoft canlı desteğe başvuracağım artık belki kalktığımda düzelmiş bile olur çok teşekkürler denediğiniz için.

Rica ederim. Çift doğrulaman falan açık ise için biraz daha rahat olsun. Kendi hesabıma girene kadar canım çıkıyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…