Microsoft hesabı kendi kendine silindi

shifonyer

Zeptopat
Daha fazla  
Dün bilgisayarıma virüs girmiş fakat virüsü silemedim. Bugün silmeye kalkıştım fakat silemeyince format attım. Sabah telefonuma "0850 540 0609"dan mesaj geldi. Mesajda.

"(Telefon numaram)" "(e-posta adresim)" adresli Microsoft hesabından silindi. Siz yapmadınız mı? Sign in to your Microsoft account
Yazıyordu bir şey anlamayıp devam ettim fakat sonra Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalışınca:

Böyle yazdığını gördüm yaklaşık 3 saattir her yere bakıyorum fakat hiçbir şey bulamadım. Acaba ne yapmam gerektiğini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@outlook.com yazmayı dene.
denedim aynı cevabı verdi
Sitenin gerçek olduğundan emin misiniz? Ben pek inanmadım çünkü.
o siteye girip denemedim microsoftun sitesine girip giriş yapmayı denedim orda da aynı cevabı verdi hesabım yok olmuş mailime baktım normalde hesabımda işlem yapıldığında mesaj gelir diye hiçbir şey yok

Sitenin gerçek olduğundan emin misiniz? Ben pek inanmadım çünkü.

Hesaba hiç girdiniz mi yakın zamanda?
daha dün girdim

Gmail'inize bir bakar mısınız eğer silinmişse 60 gününüz daha var geri açmak için.
hesabıma girçeye çalışmışlar fakat girememişler gmailimde microsoft hesabımda yapılan değişiklikler görünüyor bütün şifre değişimleri giriş çıkışlar fakat hesabın silinmesi ile ilgili hiçbir şey yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı