Merhaba, yapacağım iş görüşmesi için kamerası olan bir notebook ile Microsoft hesabıma giriş yaptım. Bu sebepten Microsoft hesabım kilitlendi. İlk deneyişimde kod alabildim. Telefonuma gelen kodu, istenilen kutucuğa yazdım ama kabul edilmedi. Bunu birkaç kez denedim olmadı ve bir süre sonra resimde gördüğünüz gibi kod girmek için ileri yaptığımda, telefon numarası dolduracağım kısma numarayı yazıp, kod istiyorum bu sefer " bu numaraya SMS mesajı gönderemiyoruz. " hatası alıyorum. Microsoft destek birimine ulaştım. Sorunun 24 saat içinde çözüleceğini belirttiler. 24 saati aşmasına rağmen hala çözüm alabilmiş değilim. Ayrıca önümüzdeki çarşamba günü Online iş görüşmem var ve mail hesabıma giriş yapmam gerekiyor. Hesabıma ulaşamadıkça stres yaşamaya başladım. Microsoft'un Türkiye şubesinin telefon numarasına ulaştım fakat sadece hafta içi hizmet veriyorlarmış. Bu tarzda bir problem yaşayan dostlarım varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba? Sürece dair ne başka ne gibi şeyler yapabiliriz?
Son düzenleyen: Moderatör: