Microsoft hesabım durduk yere kilitlendi sadece Minecraft oynamak için kullanıyordum. Nasıl açabilirim?
Microsoft'tan ban yemişsiniz destek talebi açın çözüm bulurlar.
Sadece Minecraft offline ya da Aternos oynuyorum nasıl banlanabilirim ki.
Hocam zaten size suçlu demiyorum yüksek ihtimalle bir karışıklık veya hata olmuştur destek talebi açın yüksek ihtimalle çözerler.
gönderdim umarım açılırHesabınız kilitlendiyse - Microsoft Desteği Sanırsam buradan
yeni cevap geldi; (ama bi problemim var ben hiçbirini bilmiyorum ne yapacağım)Hesabınız kilitlendiyse - Microsoft Desteği Sanırsam buradan
Merhaba,
Microsoft destek biriminde çalışıyorum ve Microsoft hesabı kurtarma talebinizle ilgili olarak bizimle iletişime geçmeye zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için hesap sahipliğini doğrulamak üzere bazı ek bilgiler gerekmektedir. Gerekli bilgileri 3 iş günü içinde yanıtlamazsanız, hizmet talebinizi kapatacağız.
İlk adımımız, sizinle iletişime geçebileceğimiz alternatif bir e-posta adresi sağlamanızdır.
Ardından, lütfen çevrimiçi doğrulama işlemini tamamlayın. Lütfen hesabınızı kurtarın sitesini ziyaret edin ve hesapla ilgili doğrulama sorularını yanıtlayın. Bir iletişim e-posta adresi istendiğinde, çevrimiçi doğrulama girişiminizi takip edebilmemiz için lütfen ardakerem810@gmail.com adresini listeleyin. Lütfen tamamen doldurulmuş bir acsr gönderin. Lütfen hiçbir alanı boş bırakmayın. Daha önce çevrimiçi doğrulama girişiminde bulunduysanız özür dileriz, ancak bu kez takip eden sorularda size yardımcı olacağız.
Lütfen, değişmiş olsa bile, hesapla ilişkili olduğuna inandığınız bilgileri kullanın. Hesap saldırıya uğradıysa ve bilgiler değiştiyse, değişiklikten önce ilişkilendirilen bilgilere dayanarak hesabı doğrulamaya çalışacağız.
Not: Bu bilgilerden herhangi birini sağlamazsanız, talebinize devam edemeyiz.
Lütfen aşağıdakileri yapın:
Doğrulama sürecini geçmenin sırrı mümkün olduğunca fazla bilgi sağlamaktır. Hotmail klasörlerinin adları, konular ve kişiler gibi birden fazla yanıtı olan sorular için bir yerine üç veya dört yanıt verin. Posta kodu iki veya üç cevaptan biri olabiliyorsa, hepsini verin. Kesin bilgiler verin. Örneğin, Facebook e-postanız olduğunu söylemek yerine, tam olarak “facebook bildirimi - John Doe'dan arkadaşlık isteği” metnini verin. Ne kadar çok bilgi verirseniz ve bu bilgilerle ne kadar doğru olursanız, doğrulamayı geçme olasılığınız o kadar artar.
Çevrimiçi anketinizde gönderilen bilgiler:
Lütfen bir hesap kurtarma formu gönderin. Bilgilerinizi doğrudan Microsoft hesap erişim desteğine gönderdiyseniz ve hesabı başarıyla doğrulayamadıysanız, dokuz basamaklı bir referans numarası alacaksınız. Bu numarayı aldıysanız, lütfen bu e-postayı aşağıdaki bilgilerle yanıtlayın:
Hocam Türkçe olarak böyle diyor aşağıda kalan formu doldurup gönderin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.