Ahpketsnbteine Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Sürekli evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 Selam. Biraz önce bilgisayara kendi Microsoft hesabımı açtım. Ama şimdi bunu kaldıramıyorum. Nasıl kaldırırım?
Selam. Biraz önce bilgisayara kendi Microsoft hesabımı açtım. Ama şimdi bunu kaldıramıyorum. Nasıl kaldırırım?
Çözüm Prime777 11 Eylül 2022 Ayarlardan, hesap menüsünden yerel hesaba geç diye bir seçenek olması lazım.
karalama01 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #2 Yeni kullanıcı olarak mı açtınız, nasıl açtınız? Artı 0 Eksi
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2022 #3 Ayarlardan, hesap menüsünden yerel hesaba geç diye bir seçenek olması lazım. Artı 1 Eksi Çözüm
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #4 Bu kaldırmak için de Yerel Yönetici Hesabı açıp deneyin. Windows'ta Kullanıcı Hesaplarını Yönetin - Microsoft Desteği Windows 10 ve Windows 11 kullanıcı hesaplarını eklemeyi öğrenin. Hesap ile her kişi ayrı dosyalara, tarayıcı sık kullanılanlarına ve özel bir masaüstüne sahiptir. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Bu kaldırmak için de Yerel Yönetici Hesabı açıp deneyin. Windows'ta Kullanıcı Hesaplarını Yönetin - Microsoft Desteği Windows 10 ve Windows 11 kullanıcı hesaplarını eklemeyi öğrenin. Hesap ile her kişi ayrı dosyalara, tarayıcı sık kullanılanlarına ve özel bir masaüstüne sahiptir. support.microsoft.com
KS KS Ahpketsnbteine Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Sürekli evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #5 karalama01 dedi: Yeni kullanıcı olarak mı açtınız, nasıl açtınız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda herhangi bir Microsoft hesabı yoktu. Ben de kendiminkini açtım ama şu anda kaldırmak istiyorum. Artı 0 Eksi
karalama01 dedi: Yeni kullanıcı olarak mı açtınız, nasıl açtınız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda herhangi bir Microsoft hesabı yoktu. Ben de kendiminkini açtım ama şu anda kaldırmak istiyorum.
karalama01 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #6 Ahpketsnbteine dedi: Bilgisayarda herhangi bir Microsoft hesabı yoktu. Ben de kendiminkini açtım ama şu anda kaldırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... @Yener K.'un yazdığını dene. Artı 0 Eksi
Ahpketsnbteine dedi: Bilgisayarda herhangi bir Microsoft hesabı yoktu. Ben de kendiminkini açtım ama şu anda kaldırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... @Yener K.'un yazdığını dene.
KS KS Ahpketsnbteine Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Sürekli evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #7 Prime777 dedi: Ayarlardan, hesap menüsünden yerel hesaba geç diye bir seçenek olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Bu kaldırmak için de yerel yönetici hesabı açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: Ayarlardan, hesap menüsünden yerel hesaba geç diye bir seçenek olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Bu kaldırmak için de yerel yönetici hesabı açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.360 Makaleler 49 Çözümler 12 11 Eylül 2022 #8 Ahpketsnbteine dedi: Bilgisayarda herhangi bir Microsoft hesabı yoktu. Ben de kendiminkini açtım ama şu anda kaldırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış değilse: Ayarlardan hesap ayarlarından yapılıyor. Artı 0 Eksi
Ahpketsnbteine dedi: Bilgisayarda herhangi bir Microsoft hesabı yoktu. Ben de kendiminkini açtım ama şu anda kaldırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış değilse: Ayarlardan hesap ayarlarından yapılıyor.
ibrahim_bl11 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #9 Ahpketsnbteine dedi: Selam. Biraz önce bilgisayara kendi Microsoft hesabımı açtım. Ama şimdi bunu kaldıramıyorum. Nasıl kaldırırım? Genişletmek için tıkla... sadece bilgisayardan kaldırmak istiyosanız : ayarlar > hesaplar > bilgileriniz > bunun yerine yerel bi hesapla oturum açın komple silmek istiyosanız : ayarlar > hesaplar > bilgileriniz > Microsoft hesabımı yönet > bilgileriniz > hesabı kapat Artı 0 Eksi
Ahpketsnbteine dedi: Selam. Biraz önce bilgisayara kendi Microsoft hesabımı açtım. Ama şimdi bunu kaldıramıyorum. Nasıl kaldırırım? Genişletmek için tıkla... sadece bilgisayardan kaldırmak istiyosanız : ayarlar > hesaplar > bilgileriniz > bunun yerine yerel bi hesapla oturum açın komple silmek istiyosanız : ayarlar > hesaplar > bilgileriniz > Microsoft hesabımı yönet > bilgileriniz > hesabı kapat