KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 14 Haziran 2020 #1 Hesabı sildim ama burada kalıyor yardım eder misiniz? Son düzenleme: 14 Haziran 2020
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 14 Haziran 2020 #2 KralLeonidas dedi: Hesabı sildim ama burada kalıyor yardım eder misiniz?Eki Görüntüle 591202 Genişletmek için tıkla... Tıklayınca bağlanıyor mu?
KralLeonidas dedi: Hesabı sildim ama burada kalıyor yardım eder misiniz?Eki Görüntüle 591202 Genişletmek için tıkla... Tıklayınca bağlanıyor mu?
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 14 Haziran 2020 #3 Adam gregson dedi: Tıklayınca bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Parola istiyor.
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 14 Haziran 2020 #4 KralLeonidas dedi: Evet. Parola istiyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabınızı kapatma - Microsoft Desteği Microsoft hesabınızı kapatmanın diğer uygulama ve hizmetlerinizi nasıl etkileyebileceğini öğrenin. support.microsoft.com
KralLeonidas dedi: Evet. Parola istiyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabınızı kapatma - Microsoft Desteği Microsoft hesabınızı kapatmanın diğer uygulama ve hizmetlerinizi nasıl etkileyebileceğini öğrenin. support.microsoft.com
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 14 Haziran 2020 #5 Adam gregson dedi: Microsoft hesabınızı kapatma - Microsoft Desteği Microsoft hesabınızı kapatmanın diğer uygulama ve hizmetlerinizi nasıl etkileyebileceğini öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Oradan kapattım zaten. KralLeonidas dedi: Oradan kapattım zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi çözdüm tam bakmamışım.
Adam gregson dedi: Microsoft hesabınızı kapatma - Microsoft Desteği Microsoft hesabınızı kapatmanın diğer uygulama ve hizmetlerinizi nasıl etkileyebileceğini öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Oradan kapattım zaten. KralLeonidas dedi: Oradan kapattım zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi çözdüm tam bakmamışım.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.820 7 Haziran 2022 #6 @KralLeonidas nasıl çözdün
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 8 Haziran 2022 #7 jackarmis dedi: @KralLeonidas nasıl çözdün. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabınızı kapatma - Microsoft Desteği Microsoft hesabınızı kapatmanın diğer uygulama ve hizmetlerinizi nasıl etkileyebileceğini öğrenin. support.microsoft.com Burayı okuyarak çözmüş.
jackarmis dedi: @KralLeonidas nasıl çözdün. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabınızı kapatma - Microsoft Desteği Microsoft hesabınızı kapatmanın diğer uygulama ve hizmetlerinizi nasıl etkileyebileceğini öğrenin. support.microsoft.com Burayı okuyarak çözmüş.