Çözüldü Microsoft hesabı olmayan kullanıcı eklemek sıkıntı yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pismaniyee

Hectopat
Bilgisayarım açılırken Microsoft hesabı istiyordu ve böyle bir çözüm buldum. Ayarlardan hesaplara>aile ve diğer kullanıcılar >diğer kullanıcılar. Oradan Microsoft hesabı olmayan bir kullanıcı hesabı oluşturdum bunu yaparsam tüm dosyalarım gidecek mi ne olacak? (amacım bilgisayar açılırken Microsoft hesabı şifresini istememesi)

1628892099258.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarım açılırken Microsoft hesabı istiyordu ve böyle bir çözüm buldum. Ayarlardan hesaplara>aile ve diğer kullanıcılar >diğer kullanıcılar. Oradan Microsoft hesabı olmayan bir kullanıcı hesabı oluşturdum bunu yaparsam tüm dosyalarım gidecek mi ne olacak? (amacım bilgisayar açılırken Microsoft hesabı şifresini istememesi)

Eki Görüntüle 1137340
Merhaba,
Eğer şu anda yerel hesap kullanıyorsanız Microsoft hesabına geçmenize veya yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmanıza gerek yok. Bilgisayarınızın açılışında Windows, Microsoft hesabıyla oturum açmanızı istediğinde, oturum açacakmış gibi devam butonuna basın ve sizden mail adresinizi istediğinde iptal butonuna basın. Microsoft son zamanlarda iyice can sıkıcı olmaya başladı.
Kolay gelsin.

Eki Görüntüle 1137340
Merhaba,
Eğer şu anda yerel hesap kullanıyorsanız Microsoft hesabına geçmenize veya yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmanıza gerek yok. Bilgisayarınızın açılışında Windows, Microsoft hesabıyla oturum açmanızı istediğinde, oturum açacakmış gibi devam butonuna basın ve sizden mail adresinizi istediğinde iptal butonuna basın. Microsoft son zamanlarda iyice can sıkıcı olmaya başladı.
Kolay gelsin.

Çözüm
Merhaba,
Kolay gelsin.
Çözümü buldum kendim microsoft hesabını kapatıp kendim bi hesap kurdum yerel.

Çözümü buldum kendim microsoft hesabını kapatıp kendim bi hesap kurdum yerel.
Merhaba,
Zaten yerel hesaptaysanız demiştim. Yani yerel hesap kullandığınızı varsayarak yukarıdaki mesajı yazmıştım. Sizin durumunuzda, önceden Microsoft hesabıyla oturum açtığınızdan yerel hesaba geçmeniz şartmış.
Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı