Microsoft hesabı yok

Bygkhn7109

Hectopat
Merhaba bugün belli güvenlik sebeplerinden dolayı yaklaşık 10 yıldır kullandığım bir mail adresini silmeye karar verdim. Ancak şöyle bir durum var ki bu sandığımdan da erken gerçekleşti ve ben nasıl olduğunu anlamadım. Başta Steam hesabımı yeni açtığım hesaba geçirdikten sonra Xbox'ı kullandığım hesabı da Gmail üzerine geçirdim o kısımda mı bir şey yaptım bilmiyorum ancak diğer hesapları geçirmeye kalktığımda asıl hesabımın silindiğini anladım. Şu an ana hesabıma giremiyorum ve bana gönderilen maillerdeki kodlara ulaşamadığım için hesaplarımın birçoğunu yeni e postama geçiremiyorum. Lütfen biri yardımcı olsun kafam gerçekten çok karıştı, üzerlerine para yatırdığım hesaplarım elimden gitsin istemiyorum.

Aynı isimle mail açmayı denediğimde ise bu hesap zaten alınmış diyor. Anlamadım gitti hem kendi hesabımı yazınca böyle bir hesap yok diyor hem de yeni hesap açarken aynı maili girince böyle bir hesap var diyor.

Son düzenleme:
Yani bu durumda 30 gün bekleyip aynı mail adresini tekrar aldığımda hesaplarımı kurtarabilecek miyim?
Microsoft destek elemanı öyle demiş. Sen yine kurtarma işleri ile uğraş. Olmazsa beklersin. Zaten kaybedecek daha bir şeyin kalmamış. Denemekten zarar gelmez. Şey dene bence Şifremi unuttuma tıkla veya telefon numaranla giriş yapmaya çalış. Hesabım çalındı falan seçeneği vardı onları dene.

İşin garip tarafı ben bu hesabı nasıl sildim? Onu dahi bilmiyorum.
Microsoft desteğe ulaşabileceğim bir mail var mı? Biliyor musun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…