Microsoft hesabım kilitlendi

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Minecraft Mojang hesabımı Microsoft'a taşıyacaktım. Microsoft zaten bir hesabımın olduğunu söyledi. Ben bile unutmuşum. Ne zaman Microsoft hesabı açtım hatırlamıyorum bile. Her neyse şifreyi değiştirdim ve giriş yaptım hesabı taşımak için ancak hata aldım. Çözümü nedir?

minecraft hata.PNG

Telefonuna doğrulama kodu gönderecekmiş, belki kodun geleceği mesajda Microsoft hesabının mail adresi gibi bilgiler yer alıyordur. Bu şekilde o hesabı kurtarıp kullanabilirsiniz.

Telefonuna doğrulama kodu gönderecekmiş, belki kodun geleceği mesajda Microsoft hesabının mail adresi gibi bilgiler yer alıyordur. Bu şekilde o hesabı kurtarıp kullanabilirsiniz.
Hesap maili ile Minecraft hesap maili aynı olduğu için maili biliyorum. Şifreyi bilmiyordum onu da değiştirip hallettim ancak giriş yapınca bu hata geldi.

Hesap maili ile Minecraft hesabının maili aynı olduğu için maili biliyorum. Şifreyi bilmiyordum onu da değiştirip hallettim ancak giriş yapınca bu hata geldi.
Hocam ileriyi seçin kodu göndersin, siz de kodu girin hesabınıza erişebileceğinizi söylüyor zaten bu işlemden sonra.

Konuyu açan arkadaşın biraz daha okursa çözümü göreceği ss'i kendisi atmış zaten
Benzer sorunu yaşayan ve Technopat Sosyal'e yazmış olan birini gördüm ve beklemesini söylemişler. Bende emin olmak için tekrar konu açtım.
Hocam ileriyi seçin kodu göndersin, siz de kodu girin hesabınıza erişebileceğinizi söylüyor zaten bu işlemden sonra.
Deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı