Microsoft hesabım sürekli çalınıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ZOTAC RTX 4070 - Ryzen 7 7700 - 32 GB RAM 6000 Mhz - 1 TB SSD - 650 Watt PSU
Bu olayı 5 defa daha yaşadım.

Sürekli hesabım çalınıp duruyor ne yapmam lazım? Akla gelinmeyecek şifreler koyuyorum ama yine de giriyorlar. İçinde önemli oyunlarım var.

Şifre değişmene rağmen hesap çalınıyor ise virüs yemişsin demektir. Malwarebytes ile bilgisayarı tara.

Banada sürekli farklı ülkelerden başarısız oturum açma geliyor 1 yıldır. 2 aşamalı doğrulama ekle birde diğer arkadaşların dediği gibi yap iyi olur.

Bu olayı 5 defa daha yaşadım.

Eki Görüntüle 2361402

Sürekli hesabım çalınıp duruyor ne yapmam lazım? Akla gelinmeyecek şifreler koyuyorum ama yine de giriyorlar. İçinde önemli oyunlarım var.
Virüs yemiş olabilirsiniz hocam. Bence bilgisayara format atmanız en iyi seçenek. Yada bir program aracılığıyla bilgisayarı tarayın.

Sorun bir de şurda. Sadece Microsoft hesabı çalınıyor.

Hesabınızın değerli olduğunu bildikleri için sadece ona giriyorlardır hocam. Tarayıcı eklentilerini kontrol edin ve Malwarebytes ile tarama yapın.
Tamamdır hocam. Aslında bir sürü değerli hesabım var da anlamadım yine de.

Hocam sanırım belli oldu niye çalındığı. -_-

Dosya Ekleri

• 1732724858582.png
    22 KB · Görüntüleme: 31
İndirdiğiniz şeylere dikkat edersiniz artık hocam.
Öyle önüme gelen şeyleri de indirmiyorum aslında crack oyun tercihim değil orijinal almaya özen gösteriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…