C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 27 Kasım 2024 #11 Muhammet Eren KAVUT dedi: Öyle önüme gelen şeyleri de indirmiyorum aslında crack oyun tercihim değil orijinal almaya özen gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenli siteler için Reddit üzerinden piratedgames mega thread konusunu inceleyin. Orada olmayan bir siteden indirmeyin.
Muhammet Eren KAVUT dedi: Öyle önüme gelen şeyleri de indirmiyorum aslında crack oyun tercihim değil orijinal almaya özen gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenli siteler için Reddit üzerinden piratedgames mega thread konusunu inceleyin. Orada olmayan bir siteden indirmeyin.
Muhammet Eren KAVUT Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri ZOTAC RTX 4070 - Ryzen 7 7700 - 32 GB RAM 6000 Mhz - 1 TB SSD - 650 Watt PSU Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #12 Chitose dedi: Güvenli siteler için Reddit üzerinden piratedgames mega thread konusunu inceleyin. Orada olmayan bir siteden indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun.
Chitose dedi: Güvenli siteler için Reddit üzerinden piratedgames mega thread konusunu inceleyin. Orada olmayan bir siteden indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun.