Microsoft hesabına bir sürü farklı lokasyondan giriş yapılmış

SeymenKayra

Centipat
Daha fazla  
Microsoft hesabıma bir sürü farklı lokasyondan giriş yapılmış. Sonunda da biri başarılı olmuş ve onun bildirimiyle öğrendim, olayı sebebi nedir?Bilen var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-19_232606834.png
    53,2 KB · Görüntüleme: 35
Dostum sana önerim şudur ki kendine bir Gmail aç ve önemli olan bütün mailerini ona gecir benim 8 senelik hotmailimede bu olmuştu 3 sene önce ben böyle yapmıştım bunu yap

Sonrasında ise sana 3 önerim olacak kendine 3 ayrı mail aç
1 mailinde önemli olan (banka, Instagram, YouTube vb.)
1 mailinde daha çok oyun, uygulama vb
1 mailinede hani bir siteye bir şekilde işin düşer guvenmezsin ama kaydolmak istemezsin ondan kullan (yerine 10dakikalik mailde kullanılabilir ama bazı siteler kabul etmiyor)

Microsoft hesabıma bir sürü farklı lokasyondan giriş yapılmış. Sonunda da biri başarılı olmuş ve onun bildirimiyle öğrendim, olayı sebebi nedir?Bilen var mı?

hocam zaten bu 8 senelik pek kullanmadığım bir mail biraz araştırdım ben 21 nisanda bir epin sitesine bu maille kaydolmuşum 22 sinde giriş denemeleri başlamış bundan kaynaklandığını düşünüyorum

Iste eğer kullanmadiysan salla gitsin önemli hesapları al yeter ben mesela 2 3 senedir hotmailime bakmıyorum bile giren girmiştir belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…