Microsoft hesabına farklı ülkelerden giriş yapılmayı denenmiş

markondat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU GDDR6
AMD Ryzen 9 7845HX
16 GB RAM
Samsung Galaxy A50
Merhaba, geçen günlerde olmuş bu olay şimdi fark ettim. Microsoft hesabıma Çin, Amerika birleşik devletleri gibi yerlerden, farklı cihazlardan giriş yapılmayı denenmiş ama bunlar ben değildim. Bu durumda ne yapabilirim? Hesap çalınmadı sadece hatalı şifre denemişler. Ne yapabilirim?

Dediğinize göre hesaba giriş yapılmamış, giriş yapılmaya çalışılmış sadece.
Mailde başka hesaplarınız içinde böyle bir durum yaşanmışmı kontrol ediniz.
Ne olur ne olmaz şifrenizi değiştirin siz.

Merhaba, geçen günlerde olmuş bu olay şimdi fark ettim. Microsoft hesabıma Çin, Amerika birleşik devletleri gibi yerlerden, farklı cihazlardan giriş yapılmayı denenmiş ama bunlar ben değildim. Bu durumda ne yapabilirim? Hesap çalınmadı sadece hatalı şifre denemişler. Ne yapabilirim?
2FA açın girmeleri imkansız gibi olur.

Neyi bekliyorsun? Şifreyi değişsene.

Benim şifrem 20'den fazla karakterli. Böyle önemli bir hesabınızı iyi bir şifreyle koruyun. Şu anlık sadece deneme yapılmış. 2FA açıksa ve şifren uzunsa korkma.

2FA açık ve sadece Microsoft hesabımda var böyle bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı