Çözüldü Microsoft hesabına giriş yapamamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yalçın22

Hectopat
Daha fazla  
Var olan Microsoft hesabını kaldırıp kendi Microsoft hesabımı açmak istiyorum. Hesabı kaldırma tuşu aktif değil. Bende önce hesabımı ekleyim belki sonrasında kaldır tuşu aktifleşir diye uğraşıyorum. Ama sorun şu ki Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum. Şifremi buldum ama Windows hello pinini girmemi istiyor. Hello pinimi bilmiyorum. Pinimi unuttuma basınca ayarlar cihazlar ve pinimi unuttum seçeneğine basmamı istiyor. Hesabıma giriş yapamadığım için o yolu izleyemiyorum. Anlayacağınız pinimi bilmiyorum unuttum yolunu da izleyemiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim?

Çözüm
Anladım teşekkür ederim deneyeceğim.

Uzun uğraşlar sonucu farklı bir kullanıcı ekledim. Eklediğim kullanıcıya kullanmak istediğim Microsoft hesabının bilgilerini girdim. Bunları yaparken aynı zamanda kullanıcıya yönetici hesabı verdim. Kaldıramadığım Microsoft hesabını kullanıcıyı silerek kökünden çözdüm. Her şey için teşekkürler.
Direkt olarak Microsoft Support'a sitesinden yardım bileti gönderebilirsiniz yardımcı olurlar. Genelde hatırladığınız bilgileri istiyorlar yeterli bulurlarsa sorununuzu çözüyorlar.

Aynı hatayı ben de ilk sistemi aldığımda yaşamıştım ve windowsun hatalı kurulduğu farkettim. Bilgisayarımı sıfırla kısmından direkt windowsu baştan kurma yoluyla yani bu internetten isoyu indirip otomatik kuruyor ya windows. İşte o yöntemle tekrar kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmadığımı farkettim.

Hocam dediğin işlemi nasıl uygulayıp yapabilirim. Daha basit anlatabilir misiniz?

Hocam dediğin işlemi nasıl uygulayıp yapabilirim. Daha basit anlatabilir misiniz?

Hocam anlatacak bir şeyi yok ki düzgün bozuk olmayan Windows'un kendi sitesinden alacağınız ISO dosyasıyla temiz kurulum yapıp Windows'u baştan kurduğunuzda çözülüyor. En azından bende böyle çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım teşekkür ederim deneyeceğim.

Uzun uğraşlar sonucu farklı bir kullanıcı ekledim. Eklediğim kullanıcıya kullanmak istediğim Microsoft hesabının bilgilerini girdim. Bunları yaparken aynı zamanda kullanıcıya yönetici hesabı verdim. Kaldıramadığım Microsoft hesabını kullanıcıyı silerek kökünden çözdüm. Her şey için teşekkürler.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…