aybarskaya Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #1 Feather Client kullanmak istiyorum ama çeşitli login hataları alıyorum bu sadece biri: "Ms auth has failed: Failed to acquire xbl token" Bazen giriş yapıyorum ama oyuna girmiyor: "Ana bilgisayar tarafından zorla kapatıldı" Bunları nasıl çözeceğim? Bugün de artık e postama kod göndermiyor Microsoft. Hata bu. Bir de bilgisayarımı kapatıp açınca çıkıyor hesapdan feather Client.
Feather Client kullanmak istiyorum ama çeşitli login hataları alıyorum bu sadece biri: "Ms auth has failed: Failed to acquire xbl token" Bazen giriş yapıyorum ama oyuna girmiyor: "Ana bilgisayar tarafından zorla kapatıldı" Bunları nasıl çözeceğim? Bugün de artık e postama kod göndermiyor Microsoft. Hata bu. Bir de bilgisayarımı kapatıp açınca çıkıyor hesapdan feather Client.
Yasin Özbucak Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 172 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 Series RAM: 2 GB İşlemci: AMD Athlon (tm) II P-320 Dual Core Processor Bilgisayar: Asus X52DE HDD: Hitachi HTS543216L9A300 (160 GB) Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #2 aybarskaya dedi: Feather Client kullanmak istiyorum ama çeşitli login hataları alıyorum bu sadece biri: "Ms auth has failed: Failed to acquire xbl token" Bazen giriş yapıyorum ama oyuna girmiyor: "Ana bilgisayar tarafından zorla kapatıldı" Bunları nasıl çözeceğim? Bugün de artık e postama kod göndermiyor Microsoft. Eki Görüntüle 2554341 Hata bu. Bir de bilgisayarımı kapatıp açınca çıkıyor hesapdan feather Client. Genişletmek için tıkla... Cep telefonu numarana göndermeyi seç belki oradan gelir bide sen daha önceden başa cihazdan giriş yaptınmı microsoft hesabına
aybarskaya dedi: Feather Client kullanmak istiyorum ama çeşitli login hataları alıyorum bu sadece biri: "Ms auth has failed: Failed to acquire xbl token" Bazen giriş yapıyorum ama oyuna girmiyor: "Ana bilgisayar tarafından zorla kapatıldı" Bunları nasıl çözeceğim? Bugün de artık e postama kod göndermiyor Microsoft. Eki Görüntüle 2554341 Hata bu. Bir de bilgisayarımı kapatıp açınca çıkıyor hesapdan feather Client. Genişletmek için tıkla... Cep telefonu numarana göndermeyi seç belki oradan gelir bide sen daha önceden başa cihazdan giriş yaptınmı microsoft hesabına
aybarskaya Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #3 Telefon numarama kod geldi ve hayır başka cihazdan giriş yapmadım.
Yasin Özbucak Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 172 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 Series RAM: 2 GB İşlemci: AMD Athlon (tm) II P-320 Dual Core Processor Bilgisayar: Asus X52DE HDD: Hitachi HTS543216L9A300 (160 GB) Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #4 aybarskaya dedi: Telefon numarama kod geldi ve hayır başka cihazdan giriş yapmadım. Genişletmek için tıkla... gelen kodu gir giriş yap hesaba
aybarskaya dedi: Telefon numarama kod geldi ve hayır başka cihazdan giriş yapmadım. Genişletmek için tıkla... gelen kodu gir giriş yap hesaba
aybarskaya Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #5 Ms auth has failed: Failed to acquire xbl token dedi yine !!!!! bir daha denedim oldu oyunu açmaya çalışırken bunu diyor bak ya yine hesapdan attı Son düzenleme: 12 Ağustos 2025
Ms auth has failed: Failed to acquire xbl token dedi yine !!!!! bir daha denedim oldu oyunu açmaya çalışırken bunu diyor bak ya yine hesapdan attı