Microsoft hesabına giriş yapılamıyor

virgül

Yoctopat
HP Victus 15 bilgisayarımı servise göndermiştim. Uzun süredir format atmadığım için bir format atayım dedim ve bulut indirme ile sıfırladım. Bu sabah Microsoft hesabına giriş yapmaya çalıştım ancak oturum aç dediğimde önce 1 dakika bekle diyor daha sonra bir sorun oluştu diyor ve açıklama olarak yeniden deneyin veya cihazınızı daha sonra ayarlamak için iptal edin diyor (kurulum yaparken oturum açamadığım için yerel hesap oluşturdum).

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus 15 bilgisayarımı servise göndermiştim. Uzun süredir format atmadığım için bir format atayım dedim ve bulut indirme ile sıfırladım. Bu sabah Microsoft hesabına giriş yapmaya çalıştım ancak oturum aç dediğimde önce 1 dakika bekle diyor daha sonra bir sorun oluştu diyor ve açıklama olarak yeniden deneyin veya cihazınızı daha sonra ayarlamak için iptal edin diyor. Kurulum yaparken oturum açamadığım için yerel hesap oluşturdum.

Bu aralar genel bir problem sanırım bende de aynı sorun vardı. Hatta denemek için biraz önce test ettim aynı şekilde hata verdi. Sorunu ben şu şekilde çözdüm. Mail hesabına giriş yapmak için parola seçeneğini değil de kurtarma e-postasına kod göndererek başarılı bir şekilde giriş yaptım. Daha önce e-posta adresinize kurtarma olarak telefon numarası veya kurtarma e-postası ayarladıysanız o şekilde kod göndererek giriş yapmayı deneyin.

Anlattığınızı doğru mu anladım bilmiyorum ancak bende mail yazma yeri çıkmıyor yani herhangi bir etkileşime giremiyorum giriş yap dediğimde bekletiyor ve bu yazı çıkıyor.
Ekran görüntüsü 2025-09-16 124047.png

Bu aralar genel bir problem sanırım bende de aynı sorun vardı. Hatta denemek için biraz önce test ettim aynı şekilde hata verdi. Sorunu ben şu şekilde çözdüm. Mail hesabına giriş yapmak için parola seçeneğini değil de kurtarma e-postasına kod göndererek başarılı bir şekilde giriş yaptım. Daha önce e-posta adresinize kurtarma olarak telefon numarası veya kurtarma e-postası ayarladıysanız o şekilde kod göndererek giriş yapmayı deneyin.
Anlattığınızı doğru mu anladım bilmiyorum ancak bende mail yazma yeri çıkmıyor yani herhangi bir etkileşime giremiyorum giriş yap dediğimde bekletiyor ve bu yazı çıkıyor.
Ekran görüntüsü 2025-09-16 124047.png

Son düzenleme:

Aldığın hatada herhangi bir hata kodu olmadığından problemin neden kaynaklandığını anlamak biraz zor. Microsoft hesabımda oturum açamıyorum - Microsoft Desteği şu adresten Microsoft'un oturum açma yardımcısını kullanarak problemi çözmeye çalışın. Bunun dışında arama bölümüne CMD yazıp sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır. Sırasıyla şu aşağıda yazdığım kodları tek tek yazıp enter tuşuyla onaylayıp sistem dosyalarında bozukluk olup olmadığını kontrol edin.
DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth
SFC /scannow

Aldığın hatada herhangi bir hata kodu olmadığından problemin neden kaynaklandığını anlamak biraz zor. Microsoft hesabımda oturum açamıyorum - Microsoft Desteği şu adresten Microsoft'un oturum açma yardımcısını kullanarak problemi çözmeye çalışın. Bunun dışında arama bölümüne CMD yazıp sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır. Sırasıyla şu aşağıda yazdığım kodları tek tek yazıp enter tuşuyla onaylayıp sistem dosyalarında bozukluk olup olmadığını kontrol edin.
DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth
SFC /scannow

Bilgisayarı tekrar sıfırladım ve sorun düzeldi ilgin için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı