S Semih0606 Picopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Format atarken Microsoft hesabımla giriş yapmadığım için Microsoft Store giriş yapamıyorum. Microsoft Store girmek için nasıl geri giriş yapılır? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
Format atarken Microsoft hesabımla giriş yapmadığım için Microsoft Store giriş yapamıyorum. Microsoft Store girmek için nasıl geri giriş yapılır?
Prisoners Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 Bende de hesaba giriş yapılmadı ama girebiliyorum. Sorun ondan kaynaklanmıyordur.
S Semih0606 Picopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #3 Prisoners dedi: Bende de hesaba giriş yapılmadı ama girebiliyorum. Sorun ondan kaynaklanmıyordur. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2023
Prisoners dedi: Bende de hesaba giriş yapılmadı ama girebiliyorum. Sorun ondan kaynaklanmıyordur. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu teşekkürler.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 27 Kasım 2023 #4 Semih0606 dedi: Çözdüm sorunu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
Semih0606 dedi: Çözdüm sorunu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
S Semih0606 Picopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... İnternetten Xbox'ı indirdim Xbox'ın içinde Microsoft'u Store'u indirme yeri vardı bende indirdim.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... İnternetten Xbox'ı indirdim Xbox'ın içinde Microsoft'u Store'u indirme yeri vardı bende indirdim.