Microsoft hesabına kart eklenmiyor

mareux089

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlar %100 Valid olan kartımı giriyorum fakat "tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin." bu hatayı alıyorum. VPN, GoodbyeDPI ile falan çözmeyi denedim AdGuard kapatıp eklemeyi denedim fakat ne yaparsam yapayım siteden hiçbir şekilde ödeme yöntemi eklenmiyor. Uygulamadan da eklenmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim çünkü çok önemli benim için.

Hocam şunları bir dener misiniz?
1.Microsoft hesabının ülkesini Türkiye olarak kontrol et.
2.kartını Online alışverişe aç ve gerekirse bir sanal kart oluştur.
3.olmazsa en temiz çözüm: Microsoft hediye kartı alıp kodu gir.

Hocam şunları bir dener misiniz?
1.Microsoft hesabının ülkesini Türkiye olarak kontrol et.
2.kartını Online alışverişe aç ve gerekirse bir sanal kart oluştur.
3.olmazsa en temiz çözüm: Microsoft hediye kartı alıp kodu gir.

1- Microsoft hesabının ülkesi Türkiye degil hocam kendim bilerek degistirdim.
2- açık hocam zaten.
3- Microsoft hesabının ülkesi maalesef hediye kartları desteklemiyor.

Satın almaya çalıştığım ülkenin VPN'i ile falan da deniyorum olmuyor. Kartın valid olduguna %100 eminim.

1- Microsoft hesabının ülkesi Türkiye degil hocam kendim bilerek degistirdim.
2- açık hocam zaten.
3- Microsoft hesabının ülkesi maalesef hediye kartları desteklemiyor.

Satın almaya çalıştığım ülkenin VPN'i ile falan da deniyorum olmuyor. Kartın valid olduguna %100 eminim.

Hocam hesabın ülkesi Türkiye olmadığı için ekleyemiyorsunuz ya hesap ülkesini tekrar TR yapıp kendi bankanı kullanacaksın ya da seçtiğin ülkeye uygun sanal kart / gift Card kullanacaksın.

Hocam hesabın ülkesi Türkiye olmadığı için ekleyemiyorsunuz ya hesap ülkesini tekrar TR yapıp kendi bankanı kullanacaksın ya da seçtiğin ülkeye uygun sanal kart / gift Card kullanacaksın.

Hocam hesap ülkesini TR yapmıyorum çünkü kartın bölgesi TR değil :D kartın bölgesi ile Microsoft hesap ülkesini aynı yapıyorum.

Hocam hesap ülkesini TR yapmıyorum çünkü kartın bölgesi TR değil :D kartın bölgesi ile Microsoft hesap ülkesini aynı yapıyorum.

O zaman başka bir kartla deneyin Wise veya Payoneer gibi bir servis ile kartını o ülkeye uygun sanal kart üzerinden deneyebilirsin.

Aynı sorunu yaşıyorum Microsoftta görüşmediğim kimse kalmadı. Üst mercilere bile gittiler ve çözemiyorum. Yeni hesap yeni kart Visa Master hiçbir şekilde çözülmüyor sorun delirmek üzereyim. Kod falan alabilsem bir yerden öyle alıcam Gamepassi o da yok

Aynı sorunu yaşıyorum Microsoftta görüşmediğim kimse kalmadı. Üst mercilere bile gittiler ve çözemiyorum. Yeni hesap yeni kart Visa Master hiçbir şekilde çözülmüyor sorun delirmek üzereyim. Kod falan alabilsem bir yerden öyle alıcam Gamepassi o da yok
Al benden de bir o kadar hocam gerçekten delireceğim ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı