Microsoft hesabına kod kullanmadan giriş yapmışlar

ArdaAhmet

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Az önce Microsoft'tan olağan dışı oturum açma etkinliği bildirimi geldi son etkinliklere girip baktığımda Rusya'dan ve birleşik krallık'tan oturum açma başarılı olmuş. Fakat hesapta 2 aşamalı doğrulama açık ve e postama hiç kod gelmemiş. Kod kullanmadan nasıl hesabıma giriş yapabiliyorlar? Ve diğer etkinliklere baktığımda Brezilya, Şili, Arjantin, Venezuela gibi ülkelerden de giriş yapılmaya çalışılmış.

Hocam Microsoft desteği ile iletişime geçin onlar halledebilir.

Teşekkürler fakat burada asıl soru şu kod kullanmadan oturum açma nasıl başarılı oluyor cookie linkine falan tıkladım desem hiçbir linke tıklamadım.
Maalesef bir bilgim yok, ama dediğim gibi microsoft desteğe yaz onlar yardımcı olurlar.

Teşekkürler fakat burada asıl soru şu kod kullanmadan oturum açma nasıl başarılı oluyor cookie linkine falan tıkladım desem hiçbir linke tıklamadım.

Hocam bende iki adımlı doğrulama güvenlik doğrulaması uygulaması ne varsa kullanıyorum size de öneririm yani koruyor telefon numaram var ikinci maillerim var var da var yani siz de böyle yaparsanız biraz da olsa hesabınız korunabilir.

3. parti bir program vs kurmuşsunuzdur büyük ihtimal cookie ile şifre istemen sanki siz kapattığınız sekmeyi tekrar açıyormuşsunuz gibi kandırıp şifresiz bir şekilde giriş yapabiliyorlar startupdaki değişik programları silebilirsiniz ya da kayıt defterinede sızmış olabilir format en güvenlisi çoğu hatta tüm virüs programları çok işe yaramıyor böyle şeylerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…