Brezilya, Amerika, Kıbrıs, Rusya'dan hesabıma başarılı giriş yapmışlar. Ne yapmalıyım? Yeni format atmıştım bilgisayara, bu giriş yaptığım hesabın benim için pek bir değeri yok, silebilirim.
Virüs bulaşmış bilgisayarınıza, tüm virüsleri temizledikten sonra Microsoft ve bilgisayara kayıtlı diğer hesap şifrelerinizi değiştirin.
Direkt tekrardan format atıp şifrelerimi değiştirsem olmaz mı virüs bir yerlere saklanmış bulunamıyor olabilir garanti olsunŞifreleriniz değiştirin bütün hesaplarınızın. Sonra ise Malwarebytes ile taratın ve Kaspersky ile kontrol edin.
Daha yeni format attım zararlı yazılım yüklemedim creaminstaller ile bir şeyler denemiştim sadece onun yüzünden mi oldu acaba tekrardan format atacağım şimdi
Direkt tekrardan format atıp şifrelerimi değiştirsem olmaz mı virüs bir yerlere saklanmış bulunamıyor olabilir garanti olsun
Aslında daha önceden indirdiğim uzun süre pcmde duran hoi4 crack DLC vardı pcye zarar verebilecek tek onu indirdim daha öncede vardı bir şey olmamıştı. Şuan nelerin şifresini değiştireyim çok bir şey yok zaten pcde YouTube Steam X valo şifrelerini felan mı?Sen bilirsin. Ama dediğim gibi istersen telefonundan değiştir şifrelerini garanti olsun. İçin rahat edecekse eğer format at sonra da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.