LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #1 Merhaba, Microsoft hesabı kullanıyorum bunu yerel hesaba çevirmeden sistem açıldığında sorduğu parolayı kaldırmak mümkün mü?
Merhaba, Microsoft hesabı kullanıyorum bunu yerel hesaba çevirmeden sistem açıldığında sorduğu parolayı kaldırmak mümkün mü?
T tugberk09 Kilopat Katılım 12 Aralık 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #2 Mümkün Diye Biliyorum. Bende de Aynı Problem Olmuştu. YouTube'ye aynı şeyi yaz bir sürü video vardır. Sana Yardımcı Olacaktır.(Bilsem hemen yazardım)
Mümkün Diye Biliyorum. Bende de Aynı Problem Olmuştu. YouTube'ye aynı şeyi yaz bir sürü video vardır. Sana Yardımcı Olacaktır.(Bilsem hemen yazardım)
neşetertaş Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 198 5 Haziran 2020 #3 Microsoft parola kaldırırken çok uğraştırıyor eğer 4 5 defa yanlış girerseniz hesap bilgilerine 30 gün boyunca ulaşamıyorsunuz engelleniyor.
Microsoft parola kaldırırken çok uğraştırıyor eğer 4 5 defa yanlış girerseniz hesap bilgilerine 30 gün boyunca ulaşamıyorsunuz engelleniyor.