Arkadaşlar Minecraft oynamak için giriş yaptım ama Microsoft hesabıma giriş yapmamı istedi, giriş yapmaya çalıştım olmadı şifreyi sıfırlamaya çalıştığımda resimdeki e-postayı gördüm. Desteğe yazmayı denedim ama ulaşamadım recovery ye her gün ticket attımama her seferinde yetersiz bilgi diye geri döndü. Ne yapabileceğimi bilmiyorum yardım eder misiniz?
Hocam hesabı her zaman kurtarabilirsiniz zaten mecburen yavaş işleyecek bir sistem beklemeniz gerekecek. Bu yüzden size tavsiyem kullandığınız cihaza format atmanız, belleklerinizi kontrol etmeniz, telefonunuza da bir tarama yapın gerekirse sıfırlayın. Bu durum başıma daha önce gelmişti ve beni bazı alışverişler yaparak 100 dolar borca sokmuşlardı. Başınıza gelmesin, ilk önceliğiniz bence cihazlarınızı temizlemek olsun.
Hocam hesabı her zaman kurtarabilirsiniz zaten mecburen yavaş işleyecek bir sistem beklemeniz gerekecek. Bu yüzden size tavsiyem kullandığınız cihaza format atmanız, belleklerinizi kontrol etmeniz, telefonunuza da bir tarama yapın gerekirse sıfırlayın. Bu durum başıma daha önce gelmişti ve beni bazı alışverişler yaparak 100 dolar borca sokmuşlardı. Başınıza gelmesin, ilk önceliğiniz bence cihazlarınızı temizlemek olsun.
Hocam bu olaylar ortalama 1 ay öncesinden başladı bu 1 ay içerisinde SSD güncellemesi yaptım yani sistem yeni ama giden hesabı geri getiremedim bir türlü
Hocam bu olaylar ortalama 1 ay öncesinden başladı bu 1 ay içerisinde SSD güncellemesi yaptım yani sistem yeni ama giden hesabı geri getiremedim bir türlü
Mesela cihazına bir yerden bir şekilde virüs bulaştıysa sen onu kurtarsan bile eğer virüs varsa tekrar çalabilirler. Arkadaş haklı cihazlarınızı bi gözden geçirin bencede.
Mesela cihazına bir yerden bir şekilde virüs bulaştıysa sen onu kurtarsan bile eğer virüs varsa tekrar çalabilirler. Arkadaş haklı cihazlarınızı bi gözden geçirin bencede.
hocam bir önceki yazıdada değişim gibi hesabı alsam önlemini alırım
Arkadaşlar geçenlerde tekrar denedim ve microsoft'un birkaç kere reddetmesinden sonra canlı desteğe bağlanabildim. Yaklaşık 35-40 dakika derdimi anlattıktan sonra hesabın geri alınamaycağını ve en yakın zamanda sileceklerini söylediler ancak microsot hesabı şuanda hala ilk fotoğraftaki arkadaşta görünüyor.Ayrıca birkaç yerde de sadece silme işleminin yapılmadığı yazıor.Hesabı geri almak için yapabileceğim birşey varmı?