tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar sorum başlıktaki gibidir Microsoft hesabının e maili nasıl değiştirilir?
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 29 Eylül 2024 #2 tavuk_sevdalısı dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar sorum başlıktaki gibidir Microsoft hesabının e maili nasıl değiştirilir? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabin epostasi değişmez diye biliyorum nasıl actiysan öyle devam eder.
tavuk_sevdalısı dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar sorum başlıktaki gibidir Microsoft hesabının e maili nasıl değiştirilir? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabin epostasi değişmez diye biliyorum nasıl actiysan öyle devam eder.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #3 803894 dedi: Microsoft hesabin epostasi değişmez diye biliyorum nasıl actiysan öyle devam eder. Genişletmek için tıkla... Yapma be çünkü Microsoft hesabıma bağlı e-posta adresini yaklaşık 4 sene önce sildim. E-posta adresini değiştirmek şimdi aklıma geldi.
803894 dedi: Microsoft hesabin epostasi değişmez diye biliyorum nasıl actiysan öyle devam eder. Genişletmek için tıkla... Yapma be çünkü Microsoft hesabıma bağlı e-posta adresini yaklaşık 4 sene önce sildim. E-posta adresini değiştirmek şimdi aklıma geldi.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 29 Eylül 2024 #4 tavuk_sevdalısı dedi: Yapma be çünkü Microsoft hesabıma bağlı e-posta adresini yaklaşık 4 sene önce sildim. E-posta adresini değiştirmek şimdi aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
tavuk_sevdalısı dedi: Yapma be çünkü Microsoft hesabıma bağlı e-posta adresini yaklaşık 4 sene önce sildim. E-posta adresini değiştirmek şimdi aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.