Microsoft hesabınız kapatılacak uyarısı

Microsoft hesabınıza Microsoft account | Sign In or Create Your Account Today – Microsoft adresinden giriş yaparak sorunu çözebileceksiniz gibi görünüyor.
Microsoft forumlarında bir kullanıcı tarafından "Normalde, her yıl bir kez, hesabın kapatılmasını önlemek için bir Microsoft hesabında oturum açılmalıdır." denmiş, Microsoft'un 2019'da yayımladığı bir makalede ise "...iki yıllık bir dönemde hesabınızı etkin durumda tutmak için Microsoft hesabınızla en az bir kez oturum açmanız gerekir." yazılmış.
Eğer güvenlik endişeleriniz varsa Sign in to your Microsoft account adresinden Microsoft hesabınızın oturum açma etkinliklerine bakabilirsiniz, eğer hatırlamadığınız bir giriş varsa hesabınızın şifresini değiştirin.

Bu arada konuda bir yanlış anlaşılma mı olmuş tam emin olamadım, ama kapanacak olan Gmail hesabınız değil, Gmail hesabınızla ilişkili, yani bağlı olduğu ve bu Gmail'i kullanarak giriş yaptığınız Microsoft hesabı.
Bunun olmasını önlemek için yukarıda bahsettiğim gibi Microsoft hesabınıza giriş yapın.

Yine de Google Destek ile iletişim kurmak istiyorsanız support-in@google.com adresine mail atabilirsiniz.
Desteğe mail atmadan önce Google Yardım'dan Google Hesabı kısmındaki makaleleri inceleyerek sorunuzla alakalı bir şey var mı bakabilirsiniz ayrıca.

Son düzenleme:
@Teyrn çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Google yardım kısmına sorunumu anlattım ve maile bildirim gelmesini bekliyorum ayrı olarak da mail adresine de bu konudan bahsedeceğim. Tekrar çok teşekkür ederim sağolun.

Bir sorum olacaktı sana bu konu hakkında bana da böyle bir mail geldi ama kendi mailimle gelen mail aynı değildi senin kendi mailin miydi ? Benim kendi mailim zp** ile başlıyor gelen mesajda ha** ile başlıyor senin mailinle gelen mesaj eşleşiyor mu ?

@unlucky01 adres ve maildeki yazan adres aynıydı evet ancak kontrol ettiğimde aynı isimde bir de Outlook hesabı da vardı. Belki odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…